Osa-aikainen ohjelmistokehittäjä, Frosmo, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2021
Haluatko kehittyä frontend- osaajaksi kansainvälisessä yrityksessä? Etsimme asiakasyrityksellemme Frosmolle osa-aikaista ohjelmistokehittäjää. Jos sinulla on aiemnaa näkemystä ja kokemusta Wordpressin käytöstä, olet kiinnostunut HTML, CSS ja JavaScript -teknologioista ja haluat työskennellä Frosmon asiakkaiden merkittävien verkkopalveluiden parissa, saatat olla etsimämme henkilö. Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään, sillä etenemme vauhdilla heti sopivien hakijoiden kanssa!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset sukeltamaan Frosmo.com -sivuston uudistusprojektin pariin, jossa työskentely tapahtuu Wordpress-alustalla. Myöhemmin osallistut asiakasprojekteihin, joissa käytetään pääsääntöisesti HTML, JavaScript sekä CSS teknologioita.

Osa-aikaisena ohjelmistokehittäjänä tulet osaksi noin 10 henkilön professional sercive -tiimiä, jossa työtä tehdään niin sisäisesti kuin asiakkaille. Frosmo Oy myy ohjelmistoja ja lisenssejä asiakkaille ja tiimi on mukana kehittämässä ja auttamassa asiakkaita heidän tarpeissaan. Työmäärä vaihtelee työtilanteen mukaan. Kuukausitasolla työtä on kuitenkin minimissään 40 tuntia.

Tarjoamme


* Kehittymismahdollisuudet työssä, jossain vaiheessa voi olla mahdollista saada kokoaikainen työ
* Pääset mukaan oikeisiin asiakasprojekteihin kehittämään taitojasi


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Työssäsi toteutat Frosmo Platformin käyttöönottotehtäviä uuden asiakkaan kohdalla; vastuullasi voi esimerkiksi olla Frosmon tuotesuositteluelementtien tuominen asiakkaan saitille.

Asiakasprojekteissa teet tyypillisesti pieniä korjauksia ja parannuksia asiakkaan ohjelmistoon tikettien pohjalta. Työpäivääsi voi kuulua myös esim a/b -testausta, käyttöliittymän muokkausta, bugikorjausta ja konfigurointeja. Työssäsi hyödynnät erityisesti HTML/CSS ja JavaScript -teknologioita. Riippuen asiakkaasta, pääset käyttämään myös Javascript -kirjastoja, kuten REACTiä tai Angularia.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Harrastuneisuutta, kesätyökokemusta, harjoittelukokemusta tai relevanttia työkokemusta vastaavista teknologioista
* Kyky itsenäiseen työskentelyyn Wordpress-alustalla
* HTML, CSS sekä JavaSricpt perusosaaminen
* Sujuva englannin kielen taito
* Viestinnälliset vuorovaikutustaidot asiakkaiden kanssa


Eduksi katsomme IT-koulutuksen sekä suomen kielen taidon

Sinulta löytyy


* Kyky oppia nopeasti sekä halu kehittyä
* Kyky viedä asioita eteenpäin
* Motivaatio tehtävää kohtaan


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Helsinki, etätyömahdollisuus
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Frosmo Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

MUUTA TIETOA
Frosmo Oy{TARGET="_BLANK"} perustettiin vuonna 2008 luomaan alusta, joka auttaa yrityksiä menestymään digitaalipalveluissa tekemällä personoinnista nopeaa ja helppoa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1493458
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki