(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen myyntineuvottelija, Rainmaker
Rainmaker

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Pohditko mistä saisit arvokasta työkokemusta tai etsitkö uusia haasteita? Etsitkö osa-aikaista työtä, josta saat hyvää palkkaa ja joustavat työajat?

Etsimme nyt myynnillisestä työstä ja haasteiden ratkaisemisesta innostuvia myyntineuvottelijoita tiimiimme!


MISTÄ TÄSSÄ ON KYSE? 

Tehtävä sisältää asiakkaiden kohtaamista, neuvottelua ja ennen kaikkea kaupan tekoa. Fortumin myyntineuvottelijan roolissa asiakkaita kontaktoidaan puhelimitse ja tehtävänäsi on löytää oikeat ratkaisut ja palvelut asiakkaan tarpeisiin. Tuotesalkkuusi kuuluvat Fortumin sähkösopimukset sekä energiansäästöratkaisut. 

Myyntineuvottelijan työ sopii sinulle, jos pidät itsenäisestä työskentelystä, mutta arvostat myös oman tiimisi taustatukea. Tiimisi kanssa pääset kisailemaan myyntikilpailujen merkeissä, ja tsemppaavat esimiehet ovat aina läsnä!

MITÄ HYÖTYÄ TÄSTÄ ON SINULLE?

Me tuemme onnistumistasi työssäsi. Työsi alkaa kuuden viikon koulutuspolulla, jonka alussa keskitytään myynnin perusteisiin ja käytännön työhön. Koulutuspolun loppuvaiheilla käsittelemme kanssasi eri ihmistyyppien kohtaamista.

Kaikilla työntekijöillämme on mahdollisuus edetä talon sisällä niin esimiestehtävien kuin eri projektien parissa.

TYÖAIKA JA PALKKA

Työaika: 18-37,5h/vko, arkisin 09:00-20:30 välillä
Palkka: Takuupalkka on 10,50 euroa tunnissa ja tämän lisäksi sinä saat myynnin mukaan maksettavaa provisio 

RAINMAKER TYÖNANTAJANA

Olemme Suomen suurin myynnin ja asiakaspalvelun ulkoistuksia tarjoava yritys. Meiltä löydät työtä elämää varten ja erilaisia tehtäviä myös pidemmälle tulevaisuuteesi. Opit kanssamme kohtaamisista, ihmisistä, elämästä, yhteistyöstä ja yhteishengestä ja me teemme töitä sen eteen, että ihmiset voisivat rakastaa työtään. 

Luomme Suomen parhaita asiakaskohtaamisia, kun kohtaamme päivittäin yli 10 000 asiakasta monikanavaisesti, verkossa, chatissa ja puhelimitse. Liikevaihtomme vuonna 2019 on noin 70 miljoonaa euroa ja henkilöitä meillä on töissä 1800. Meille ihmisten hyvinvointi, osaaminen ja kehitys ovat kaikkein tärkeimmät asiat sekä menestyksemme ydin.  

HAKU KÄYNNISSÄ!

Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää – hae siis rohkeasti!

Jätä hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana. Voit myös laittaa viestiä vaikka Whatsappissa niin jutellaan lisää!  

Bettina  / p. 040 7147997 Mailia voit laittaa: bettina.vanni@rainmaker.fi 

Paikkakunta: Helsinki