Osa-aikainen myyntineuvottelija Net-Foodlabille Turkuun
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Oletko ulospäinsuuntautunut ja oma-aloitteinen asiakaspalvelija, joka etsii osa-aikaista työtä opintojen ohelle myynnin- ja markkinoinnin parissa? Haluatko päästä kehittämään myyntikykyjäsi vastuullisessa tehtävässä? Mikäli olet rohkea ja asiakaslähtöinen tulevaisuuden myynnin osaaja, lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista myyntineuvottelijaa Turkuun!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina yrityksessä Net-Foodlab Oy.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit tärkeässä roolissa osana yrityksen myyntiä. Pääasiallisiin vastuisiisi kuuluu jo olemassa olevien ja potentiaalisten asiakkaiden kontaktointi puhelimitse ja sähköpostitse sekä näiden asiakassuhteiden kehittäminen. Kontaktointisi perustuvat suurilta osin ei-aktiivisiin asiakkaisiin, joten pääset työssäsi perehtymään tarkemmin asiakkuuksien hoitoon. Rautaisilla myyntitaidoillasi kykenet systemaattisesti tarjoamaan asiakkaille uusia tarpeita, ja näin edistämään yrityksen kauppaa.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Asiakkaiden kontaktointia sähköpostitse ja puhelimitse
* Nykyisten asiakkuuksien hoitoa ja uusien asiakastarpeiden myyntiä
* Itsenäistä työskentelyä kokeneiden kollegoiden tukemana


Tehtävä sopii sinulle, joka haluat opintojesi ohelle joustavan mutta vastuullisen tehtävän. Tehtävässäsi pääset toimimaan asiantuntevassa ympäristössä toimitusjohtajan työparina ja kehittämään omaa myynnillistä kyvykkyyttäsi.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
deaalihakijallamme on tehtävään soveltuva koulutus (kaupallinen/tekninen) sekä mahdollisesti aiempaa kokemusta myynnin- tai markkinoinnin tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää rohkeaa, oma-aloitteista ja innokasta työotetta. Ideaalihakijamme omaa vahvat vuorovaikutustaidot ja hänellä on tilannetaju hallussa. Koska työ on asiakaslähtöistä, sinulla on kyky toimia myynnin parissa samalla ymmärtäen asiakkaiden toiveita. Ulospäinsuuntautuneena persoonana nautit ihmisten kanssa kommunikoinnista, etkä pelkää tarttua puhelimeen. Tämän lisäksi sinulla on sujuvat suomen ja englannin kielen taidot.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutustausta (kaupallinen/tekninen)
* Rohkea ja oma-aloitteinen työote
* Vahvat vuorovaikutustaidot ja hyvä tilannetaju
* Sujuvat suomen ja englannin kielen taidot


Eduksi katsotaan, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta myynnin- tai markkinoinnin asiakaspalvelutehtävistä. Eduksi katsomme myös, jos sinulla on sujuvat ruotsin kielen taidot.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: 2-3 päivää viikossa

Kesto: 2 kuukautta

Paikka: Turku

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 23.01.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme

https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Net-Foodlab Oy on elintarvikesektorin laadunhallinnan asiantuntija, joka on toimittanut palveluita elintarviketeollisuudelle, suurkeittiöille ja valvontaviranomaisille jo yli 20 vuoden ajan. Heidän palveluihin kuuluvat muun muassa laboratoriotutkimukset ja hygieniatestit, laatujärjestelmien rakentaminen sekä koulutukset ja konsultoinnit.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225650
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Turku