(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen myyntikoordinaattori Stora Ensolle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019
Oletko organisointikykyinen tekijä, jolla on kiinnostusta kansainvälisiä tehtäviä sekä tekniikan alaa kohtaan? Etsimme nyt Stora Ensolle osa-aikaista myyntikoordinaattoria Helsingin Kanavarantaan. Tehtävä on esimerkiksi loppuvaiheen kaupallisen tai teknisen alan opiskelijalle erinomainen mahdollisuus kartuttaa osaamista ja kokemusta arvostetussa yrityksessä. Heräsikö kiinnostuksesi? Lue lisää alta ja hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista myyntikoordinaattoria Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina Stora Ensolla.
TYÖNKUVA
Tässä roolissa tulet toimimaan osana noin 7 henkilön myyntitiimiä Intelligent Packaging-osastolla. Monipuolinen tehtävä sisältää myynnin tuki- ja koordinointitehtäviä. Pääsääntöiset tehtävät liittyvät alkuun tilaustenkäsittelyyn, tietojen päivittämiseen CRM-järjestelmään, myyntimateriaalien laatimiseen sekä tilausten seurantaan. Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kartuttaa osaamistasi ja kokemustasi arvostetussa yrityksessä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme on esimerkiksi kaupallisen tai teknisen alan loppuvaiheen opiskelija, joka on kiinnostunut työskentelemään tekniikan alalla. Koska työssä menestyminen vaatii toimivaa yhteistyötä useiden eri sidosryhmien kanssa, odotamme sinulta myös erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Tämän lisäksi työskentelet myös tehokkaasti itsenäisesti sekä kykenet hoitamaan useampia tehtäviä samanaikaisesti. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.
Etsimällämme henkilöllä on:
* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta
* Aitoa kiinnostusta työskennellä tekniikan alalla ja kansainvälisissä tehtävissä
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Kyky hoitaa useita tehtäviä samanaikaisesti
* Proaktiivinen ja oma-aloitteinen ote työntekoon

Katsomme suureksi eduksesi rekrytointiprosessissa, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lähetä hakemuksesi heti, sillä aloitamme haastattelut välittömästi soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aika, 1-3 päivää viikossa

Kesto: 3 kk

Paikka: Helsinki, Kanavaranta

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 12.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Stora Enso on johtava maailmanlaajuinen uusiutuvien pakkaus-, biomateriaali-, puu- ja paperiteollisuusratkaisujen tuottaja. Tavoitteemme on korvata uusiutumattomat materiaalit innovoimalla ja kehittämällä uusia tuotteita ja palveluja, jotka perustuvat puuhun ja muihin uusiutuviin materiaaleihin. Työllistämme noin 26 000 henkilöä yli 35 maassa.