(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen myyntikoordinaattori Muotolevylle
Muotolevy Rakennustuotteet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017
Muotolevy Rakennustuotteet Oy
Muotolevy on voimakkaasti kehittyvä rakennustuotteisiin ja -palveluihin keskittyvä konserni. Muotolevy konserniin kuuluu viisi yhtiötä: Muotolevy Oy, Muotolevy Rakennustuotteet Oy, Muotolevy Tilaratkaisut Oy, Planson United Oy ja Raitatuote Oy.
Muotolevy Rakennustuotteet Oy on rakennustuotteiden valmistuttaja ja Etex Group Oy:n levytuotteiden maahantuoja. Asiakkainamme ovat rautakaupat sekä rakennus- ja asennusliikkeet
Toimenkuva
Haemme vauhdikkaaseen joukkoomme osa-aikaista apua asiakaspalveluun. Työsuhde on ensin neljä kuukautta VMP:n kautta ja jatkon pituus ja luonne määräytyy tarpeen selkiydyttyä. Viikottainen työaika on 16-24 tuntia.

Asiakaspalvelun tehtäviin kuuluvat laskutus sekä tilaustenkäsittely ja myyntitilausten syöttäminen järjestelmään, kuljetusten järjestäminen, asiakaspalvelu ja neuvonta puhelimitse (mm. hinnoitteluun, kuljetuksiin, varastolähetyksiin ja tilauksiin liittyvät asiat), tuotteiden sisäänkutsut ja asiakasrekisterin ylläpito. Tehtävässä on käytössä Visma L-7 toiminnanohjausjärjestelmä sekä normaalit Office-työkalut.
Odotamme sinulta
Etsimme vastuullista tiimipelaajaa, jolla on soveltuva koulutus, esim. tradenomi ja/tai mielellään aiempaa kokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää organisointikykyä, systemaattisuutta, luotettavuutta, englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kykyä ottaa asioista omatoimisesti selvää ja toimia itsenäisesti työnkuvan perusteella.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä ja hyvät kehittymismahdollisuudet tulevaisuuteen panostavassa konsernissamme, jossa haasteet mahdollistavat kasvamisen. Palkka määräytyy tehtävän ja hakijan osaamisen mukaan.

Tässä haussa teemme yhteistyötä VMP Länsi-Uusimaan kanssa, joten hae oheisen linkin kautta ja muistathan, että hyvin täytetty profiili nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä. Muista merkitä hakemukseen myös palkkatoiveesi ja liittää mukaan ansioluettelo. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaan arkisin klo 8-9 välillä.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2017 mennessä.