(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen Myyntikoordinaattori, Burkert Finland Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Burkert Finland Oy etsii riveihinsä pelotonta myyntikoordinaattoria, jolla on kunnianhimoa edetä myynnin saralla. Myyntikoordinaattorina tuet myyjiä soittamalla uusasiakkaille ja jo olemassa oleville asiakkaille, kehittäen suhteita ja hankkien myyntitapaamisia. Teknisestä puolesta ymmärtäminen katsotaan tehtävässä eduksi. Tehtävä on osa-aikainen 10h/ vk, sopii siis täydellisesti opiskelijalle. Työaika sijoittuu toimistoaikoihin, ja työssäsi pääset vapaasti vaikuttamaan työskentely aikoihisi. Jos kaipaat uusia haasteita ja haluat päästä työskentelemään huipputiimissä, tämä on paikkasi! Täytämme paikan heti sopivan kandidaatin löydyttyä, hae siis paikkaa jo tänään.
KUVAUS
Burkert Finland Oy etsii osa- aikaista myyntikoordinaattoria tukemaan myyjiään työssään. Tässä työssä työskentelet pääkonttorilla Pitäjänmäellä. Tehtävässä olet yhteydessä jo olemassa oleviin asiakkuuksiin ja hankit myös rohkeasti uusia asiakkaita ja myyntitapaamisia. Tehtävään haetaan positiivista, iloista, myyntihenkistä ja motivoitunutta henkilöä, joka haluaa kehittyä myynnin ammattilaiseksi.

Tarjoamme


* Toimistotyön ja itsenäisyyden päättää työajastaan
* Eturivin näkyvyyden teknisenmyynnin pariin
* Kansainvälisen yrityksen
* Monipuoliset tuotteet
* Huumorintajuisen työyhteisön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Uusasiakashankinta
* Asiakassuhteiden kehittäminen
* Myyjien tukeminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Motivaatiota ja paloa menestyä
* Teknistä ymmärrystä
* Sujuva suomen kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Positiivinen
* Oma-aloitteinen
* Myyntihenkinen
* Asiakaspalveluhenkinen
* Rohkeasti tilanteisiin tarttuva
* Pitkäjänteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan kandidaatin löydyttyä
* Kesto: Määräaikainen 6kk
* Sijainti: Atomitie 5, 00370, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Burkert Finland Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Bürkert on yksi maailman johtavia venttiili- ja mittalaitevalmistajia. Tarjoamme ratkaisuja nesteiden ja kaasujen mittaukseen, ohjaukseen ja säätöön.

Burkert Finland Oy