(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen myyntiassistentti
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019
Etsimme osa-aikaista myyntiassistenttia Funkkis -asiakasyrityksellemme Helsinkiin! Tässä positiossa Sinulla on mahdollisuus kehittyä opintojesi ohella. Myyntiassistenttina Funkkiksella pääset suoraan myyntiprosessin saloihin sekä oppimaan ja kehittymään myynnin ja markkinoinnin tehtävissä!
KUVAUS
Tarjoamme


* Modernin työympäristön jatkuvasti muuttuvalla alalla
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset sopimaan asiakastapaamisia suoraan mahdollisten asiakasyritysten kanssa. Prospektoit mahdollisia asiakkaita ja kontaktoit heitä. Työ on itsenäistä, puhelimitse ja sähköpostitse tehtävää työtä. Henkilö työskentelee yrittäjän kanssa kahdestaan, jonka vuoksi ja työajoista ja -paikasta sovitaan yhdessä hänen kanssaan.


* Asiakastapaamisten sopiminen
* Prospektointi


Tehtävä sopii sinulle, joka on myynnin tai markkinoinnin opiskelija ja haluat opiskeluiden ohessa oppia enemmän myynnin ja markkinoinnin saloista. Samalla pääset tekemään töitä itsenäisesti.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (ei tarvitse olla valmistunut)
* Kiinnostus myyntiä ja markkinointia kohtaan
* Proaktiivinen can do -asenne!


Eduksi katsotaan hyvät vuorovaikutustaidot niin suomeksi kuin englanniksikin.

Etsimämme henkilö on


* Oma-aloitteinen
* Itsenäinen
* Yhteistyökykyinen


Tässä tehtävässä pääset oppimaan myynnin alkupään yhdessä yrittäjän kanssa! Jos olet innokas ja motivoitunut oppimaan, niin töitä löytyy. Työn sisältöä on mahdollisuus muokata omien mielenkiinnonkohteiden mukaisesti. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 31.12.2019 asti, osa-aika (7,5h/viikko).
* Sijainti: Helsingin keskusta
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Funkkiksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Funkkis on digitaalisen ajan brändi- ja markkinointitoimisto. Tehtävämme on kasvattaa asiakkaiden myyntiä ja tehdä heidän brändistään vetovoimainen. Kasvu ja vetovoima luodaan tehokkaimmin yksinkertaisilla ja vaikuttavilla ratkaisuilla. Ratkaisut perustuvat liiketoiminnan moderniin ymmärrykseen, markkinointinäkemykseen ja kykyyn kiteyttää asiat mieleenpainuvalla tavalla.