(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen myyntiassistentti Pendac Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019
Asiakasyrityksemme Pendac Oy tarvitsee riveihinsä aktiivisen myyntiassistentin. Jos etsit osa-aikatyötä opiskeluiden ohelle ja haluat kerryttää kokemusta myynnin tukitehtävistä, tämä työ on kuin tehty sinulle. Tässä työssä et ole sidottu paikkaan, vaan työtä voit tehdä siellä missä se sinulle parhaiten sopii. Paikka täytetään heti sopiva henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Pendac Oy etsii osa-aikaista myyntiassistenttia myynnin tuen tehtäviin. Tässä työssä sinulla on vapaus valita työskentelypaikkasi ja vastuu hoitaa työsi tehokkaasti. Tehtävässä etsit potentiaalisia uusia asiakkaita ja kontaktoit heitä rohkeasti. Tehtävään haetaan positiivista, itsenäistä ja motivoitunutta henkilöä, joka uskaltaa tarttua puhelimeen. Jos osoitat potentiaalisi ja hoidat työsi tehokkaasti, sinulla on mahdollisuus edetä myyntiedustajaksi.

Tarjoamme


* Joustavat työajat
* Etätyön
* Mielenkiintoiset myyntituotteet

TYÖNKUVA

* Prospektointi
* Asiakassuhteiden kehittäminen
* Myynnin avustavat tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Myyntiorientoitunut asenne
* Itseohjautuva ja aikaansaava työote
* Erinomaiset vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomen kielitaito


Etsimämme henkilö on:


* Tuloshakuinen
* Aktiivinen
* Asiakaspalveluhenkinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 6kk, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Pendac Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Pendac Oy{target="_blank"} on vuonna 2003 perustettu mainos- ja liikelahjojen maahantuontiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Asiakaskunta koostuu sekä loppuasiakkaista että useista jälleenmyyjäyrityksistä. Erikoisosaamisalueet painottuvat mainoskynien, usb-muistien ja erilaisten mainoskassien valmistukseen ja myyntiin.