Osa-aikainen Myyntiassistentti Helsinkiin!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019
Oletko kiinnostunut myynnistä ja markkinoinnista? Haluatko kehittyä näillä osa-alueilla opiskeluiden ohella? Jos tämä kuulostaa sinulta, tässä voisi olla sinun unelmatyöpaikkasi! Myyntiassistenttina Funkkiksella pääset suoraan myyntiprosessin saloihin sekä oppimaan ja kehittymään myynnin ja markkinoinnin hommissa!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista Myyntiassistenttia Funkkikselle Helsinkiin!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme mainostoimisto Funkkis.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tehtäväsi pääset tekemään myyntiprosessia alkua, sekä tukemaan esimiehen myyntiprosessin edistämisessä. . Henkilö tulee työsentelemään yrittäjän kanssa kaksistaan, ja ajoista / työpaikasta sovitaan erikseen hänen kanssaan.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Prospektointi
* Asiakastapaamisen sopiminen
* Asiakastapaamiset


Tehtävä sopii sinulle joka on myynnin tai markkinoinnin opiskelija, ja haluaa opiskeluiden ohessa oppia enemmän myynnin ja markkinoinnin saloista, ja samalla päästä tekemään asioita itsenäisesti. Tehtävä on 4 kuukautta, mutta syksyllä on hyvin mahdollista jatkaa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus (ei tarvitse olla valmistunut)
* Kiinnostus myyntiä ja markkinointia kohti
* Proaktiivinen can-do asenne!


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on

Tässä tehtävässä pääset oppimaan myynnin alkupään yhdessä yrittäjän kanssa! Jos olet innokas ja motivoitunut oppmiaan, niin työtä löytyy ja on mahdollisuus päästä tekemään myös sitä missä omat kiinnostuksen kohteet ovat. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Helmikuu 2019

Työmäärä: osa-aika (7,5h/viikko, sovittaessa enemmän)

Kesto: 4 kuukautta

Paikka: Helsingin keskusta (sovitaan erikseen)

Palkka: sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 25.1.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen TIIMIMAILI@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Funkkis on digitaalisen ajan brändi- ja markkinointitoimisto.
Tehtävämme on kasvattaa asiakkaiden myyntiä ja tehdä heidän brändistään vetovoimainen. Kasvu ja vetovoima luodaan tehokkaimmin yksinkertaisilla ja vaikuttavilla ratkaisuilla. Ratkaisut perustuvat liiketoiminnan moderniin ymmärrykseen, markkinointinäkemykseen ja kykyyn kiteyttää asiat mieleenpainuvalla tavalla. He pystyvät suvereenisti yhdistämään niin perinteisen kuin digitaalisen maailman yhtenäiseksi kokonaisuudeksi. Sanalla sanoen: Kyse on suunnittelun laadusta.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225666
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki