(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen myynnin harjoittelija HopLopille Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2019
Asiakkaamme HopLop etsii kasvavaan joukkoonsa kahta osa-aikaista ja energistä myynnin harjoittelijaa. Tämä projektiluontoinen myyntityö sopii erittäin hyvin esimerkiksi opintojen oheen ja on loistava tapa saada työkokemusta ja jalkaa oven väliin myynnin saralla. Tarjoamme sinulle joustavat työajat ja paikat sekä innostavan työyhteisön. Jos kiinnostuit, laita hakemuksesi jo tänään!
KUVAUS
Tehtävä sopii sinulle joka haluat päästä myynnin pariin töihin ja oppia myyntiyöstä. Tehtävässä on myös mahdollisuus päästä kokoaikaisiin tehtäviin asiakaspalvelun pariin kesäksi. Potentiaaliselle kaverille voi myös olla syksyllä tarjolla töitä myynnin tehtävien parissa.

Tarjoamme


* Innostavan ja ainutlaatuisen työyhteisön
* Joustavat työajat ja paikat
* Mahdollisuuden jatkaa töitä myös kesällä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset oppimaan ja kehittymään myyntityön parissa. Tehtäviisi sisältyy yhteydenotot uusiin ja jo maksaviin asiakkaisiin. Otat yhteyttä kouluihin, yrityksiin ja urheiluseuroihin ja tavoitteenasi on houkutella heitä viettämään esimerkiksi luokkaretkeä tai yrityksen perhepäivää HopLopissa tulevan kesän aikana. Tehtäviin saattaa sisältyä myös esimerkiksi urheiluseurojen yhteystietojen etsimistä. Tulet työllistymään myynti- ja markkinointitiimiin.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Sujuva suullinen suomen ja englannin kielen taito
* Jonkin verran aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi asiapalvelun tai myynnin parista


Emme edellytä koulutusta tai opintoja myynnin tai asiakaspalvelun parista, mutta katsomme sen eduksi.

Työntekijänä olet:


* Aikaansaava ja itsenäinen työskentelijä
* Energinen ja asiakaspalveluhenkinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Helmikuu 2020
* Kesto: 2-3 kuukautta
* Työaika: 15h / viikko
* Sijainti: Pääkaupunkiseudun HopLop -toimipisteet
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä HopLopin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
HopLop{target="_blank"} on seikkailupuiston täydeltä liikkumista. Meillä ei tekeminen lopu tekemälläkään - ja mikä parasta, vanhemmat ja muut kaverit pääsee osalliseksi hulivilien seikkailuja, olipa se tsempparina, rohkaisijana tai leikkikamuna itsekin.