Osa-aikainen Myynnillinen asiakaspalvelija ilta- ja viikonloppuvuoroihin
Forenom

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Etsitkö joustavaa ja osa-aikaista työtä esimerkiksi opintojen ohelle? Etsimme Forenomin inbound myyntitiimiin rohkeaa myynnillistä henkilöä, joka on valmis oppimaan ja haastamaan itsensä!

Forenom on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi yritysmajoittajaksi tarjoten kalustettuja asuntoja, huoneistohotelleja sekä hostelleja parhailla sijainneilla. Liikevaihtomme kasvoi 4.2 miljoonasta eurosta yli 82 miljoonaan euroon 10 vuodessa.

Meidän tehtävä Forenomilla on vastata myynnillisestä asiakaspavelusta sekä sen jatkuvasta kehittämisestä. Tavoitteemme vuodelle 2019 on huolehtia 36M€ myynnin toteutumisesta, ylläpitää nimettyjen yritysasiakkuuksiemme asiakassuhdetta, sekä samalla ratkaista myynnin digitalisaation haasteita saattamalla asiakkaamme verkkokauppamme käyttäjiksi.

Tehtäväkenttäsi

Myyntitiimin tehtävä on vastata henkilöasiakkaidemme yhteydenottoihin, ratkaista heidän majoitustarpeensa, sekä tarjota ensiluokkaista palvelukokemusta. Forenomin tinkimätön tavoite on ylivoimainen palvelukokemus. Asiakaspalvelu ja myynti tapahtuvat niin puhelimitse, sähköpostitse sekä chat-palvelun kautta, mutta samalla huolehdimme asiakassuhteidemme kokonaisvaltaisesta kehittämisestä hyödyntäen ulossoittoja, sekä email-automaatiota.

Sinulleko?

Tarjoamme osa-aikaisen ja vakituisen Myynnillisen asiakaspalvelijan tehtävän Forenomin myyntitiimissä. Työtunnit painottuvat iltoihin ja viikonloppuihin, joten tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Tunteja tarjoamme joustavasti, mutta keskimäärin tuntimäärä on noin 15h/vko. Palvelemme asiakkaita arkisin 8-20 välillä ja viikonloppuisin 10-18 välillä. Työ alkaa heti oikean henkilön löydyttyä kattavalla perehdytyksellä. Työsuhde solmitaan Forenomin kanssa.

Etsimme ensisijaisesti ahkeraa, sosiaalista ja positiivista kollegaa. Ihmistä, joka ymmärtää yhdessä tekemisen voiman sekä haluaa antaa parastaan. Emme odota, että osaat kaiken jo valmiiksi, vaan nykyisen osaamisesi sijaan arvostamme enemmän oikeanlaista asennetta ja halua kehittyä ammattilaisena. Olet itseohjautuva, tartut toimeen, sekä suhtaudut kunnianhimoisesti työntekoon, mutta et unohda huumorin merkitystä työyhteisössäsi. Teemme työmme hyvin, mutta emme ole tiukkapipoisia. Olisitko sinä meidän uusi kollegamme?

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi jo tänään Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Piia Laitila to-pe klo 9-10 välisenä aikana numerosta 050 506 5144.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1290578
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0505065144
  • Sijainti: Helsinki