(Poistunut julkaisusta)

OSA-AIKAINEN MYYMÄLÄ ASSISTENTTI, Helsinki
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019
Haluatko tulla nähdyksi ja saada ainutlaatuisen kokemuksen? Haluatko energisoivan hetken kauniissa miljöössä? Haluatko saada soittimesi soimaan kauniimmin? Houkutteleeko jousisoittimen soittaminen? Meiltä löytyy monipuolinen valikoima perussoittimista antiikkisiin soittimiin.
Tervetuloa How Violinsin elämyspuotiin!

 

Toimintamme ydin on jousisoittimien myynnissä, huollossa ja restauroinnissa. Avoimessa työpajassamme teemme välittömän korjausarvion, annamme neuvoja ja korjaamme soittimia. Annamme ammattitaitoisen ja rehellisen arvion soittimista. Teemme työtä tinkimättömällä asenteella, koska kunnioitamme sinua soittimesi hintatasosta riippumatta.

Haussa nyt asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen

MYYMÄLÄ ASSISTENTTI

asiakkaamme erityisluontoiseen elämyspuotiin. Myymälän perustaja, omistaja ja liikkeenpitäjä etsii itsellensä käsiparia tuottamaan asiakkaillensa laadukasta palvelua. Alkuun työsuhde on osa-aikainen ja viikkotuntimäärä on n. 16h/vko. Vuorot sovitaan erikseen henkilön käytettävyyden mukaan ja hyvän yhteistyön kautta tuntien määrä voi ajan mittaan kasvaa.

Tehtävä on todella monipuolinen ja pitää sisällään kaikki myymälän perustoiminnot. Etsimme reipasta henkilöä päivittämään nettisivuja, valokuvaamaan verkkokauppaan esittelyitä, ylläpitämään ja hoitamaan verkkokauppaa, postittamaan paketteja, purkamaan lähetyksiä, tekemään käännöksiä (englanti-suomi), tuottamaan sisältöä, tekemään some-markkinointia, siivoamaan liikkeessä jne. HowViolins hakee toiminnallaan vastaavaa wau-efektiä jokaiseen kokemukseen kuin Michelin tähtiravintolassa.

Oletko sinä siis etsimämme asiakaspalvelun supertähti? Omalla työlläsi pääset vaikuttamaan tehtävän sisältöön.  

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa. Työsuhde solmitaan Manpowerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.