(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen myyjä
Instru Optiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Joustavat työajat, luotettava työnantaja, mahtava tiimi ja myyntityö, joka sopii täydellisesti esimerkiksi opiskelijalle. Jos kuulosti hyvältä, lukaise nopeasti mitä olisi tarjolla!

Eli nyt hakusessa olisi myyjiä pääkaupunkiseudun Instrumentariumin ja Nissenin myymälöihin. Homman nimi on positiivinen ja reipas asiakaspalvelu sekä myynti, sisältäen myös mielenkiintoisia optisen alan erikoistehtäviä (joihin tarjoamme koulutusta, no stress). Pätevä olet, kun sinulla on paljon reipasta mieltä, tulet toimeen ihanien asiakkaidemme kanssa ja sinulla on kiinnostusta oppia uusia asioita. Me puolestamme tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä joustavasti erityisesti iltoina ja viikonloppuina. Meiltä saisit siis halutessasi pitkäkestoisenkin, mutta etenkin joustavan työpaikan esimerkiksi opiskelujen kylkeen. Mahdollisuuksien mukaan tarjoaisimme sinulle myös mielellään kesätöitä.

Pidemmittä puheitta, alta löytyy tiivistetysti vielä mistä on kyse. Jos yhtään kiinnostaa, niin jätä ihmeessä hakemus, siinä ei mene kuin 2 minuuttia. Haku on auki nyt ja paikat täytetään heti sopivien tyyppien löydyttyä.

 

Ja sitten luvatut yksityiskohdat:

Työaika: 10-15h sopimuksen mukaan.

Työskentely Instrumentarium ja Nissen myymälöissä pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa, Espoo)

Palkkaus: Kaupan TES