(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen myyjä urheiluliikkeeseen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Etsimme asiakkaallemme urheiluliikkeeseen reippaan asenteen omaavaa MYYJÄÄ. Liike sijaitsee Tampereen keskustassa ja työ pitää sisällään jalkine- ja välinemyynnin työtehtäviä. Työtunteja on alkuun noin 24h/vko painottuen viikonloppuun ja siten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Kesän ajan on mahdollisuus työskennellä kokopäiväisesti.

 

Olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen ja omaat positiivisen asenteen työntekoon. Uskallat kohdata asiakkaan ja osaat toimia luontevasti haastavissakin asiakastilanteissa. Kiire ei saa sinua taipumaan vaan motivoidut paineen alla suorittamaan työsi vieläkin tehokkaammin. Olet myynnillinen tiimipelaaja ja haluat saavuttaa annetut tavoitteet.

 

Toimit urheiluliikkeen jalkine- ja välinemyynnin parissa neuvoen ja opastaen asiakkaita oikean valinnan edessä. Toivomme sinulta hyvää tuotetuntemusta sekä oma-aloitteisuutta ja aktiivista työotetta. Aiemmasta työkokemuksesta urheiluliikkeessä tai myynnin parissa on sinulle etua. Tärkeintä on kuitenkin reipas ja myynnillinen asenne!

 

Tarjoamme huikean mahdollisuuden päästä kokemaan tunnetun urheiluliikkeen hulinan ja näyttämään kyntesi myynnin tehtävissä. Aloitamme haastattelut heti, joten mikäli kiinnostuit, laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 25.3.2019 osoitteessa: www.adecco.fi .