(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen myyjä Sparksof Oy:lle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.4.2019
Kasvusuuntautunut suunnittelutoimisto Sparksof Oy hakee tiiviiseen porukkaansa uutta jäsentä antamaan tukea myynnille Punavuoren viihtyisältä toimistolta käsin. Tämä positio on todelliselle tekijälle, joka ottaa paikkansa haltuun ensimmäisestä päivästä lähtien, kollegoiden tukemana tietenkin. Jos sinulla on halua oppia, kehittää tekemisen tapoja ja vaikuttaa kokonaisuuksiin, lue lisää ja lähetä meille hakemuksesi!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista myyjää Helsinkiin!
Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Sparksof Oy:ssä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä tavoittelet tulosta ihmisläheisellä otteella. Konkreettisiin työtehtäviin kuuluu potentiaalisten asiakkaiden prospektointia, tapaamisten sopimista ja Skype-palaverien pitämistä. Heti kun osaamista on riittävästi, pääset myös itse kentälle asiakastapaamisiin tekemään kauppaa. Tässä yrityksessä nähdään, että työ on kuitenkin paljon muutakin kuin yllä mainitut. Tehtäviisi kuuluukin yhtä lailla kokonaisvaltainen ideointi, ongelmanratkaisu, prosessien kehittäminen, työkulttuurin ylläpitäminen ja edistäminen, itsensä ylittäminen, työtovereiden tukeminen ja kannustaminen sekä virheistä oppiminen.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Potentiaalisten asiakkaiden prospektointi
* Tapaamisten sopiminen
* Palaverit ja asiakastapaamiset
* Yrityskulttuurin eläminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on esimerkiksi kaupallista alaa opiskeleva, toimeen tarttuva tyyppi, jolla on tilannetajua ja sana hallussaan. Sinulla tulee olla aiempaa työkokemusta myyntityöstä. Tämän lisäksi aiempi kokemus uusasiakashankinnasta on suureksi eduksi. Nopean kasvun keskellä tekemistä riittää, joten priorisointi- ja ohjautumistaidot ovat tässä tehtävässä kullan arvoisia. Etsimme eteenpäinpyrkivää henkilöä, jolla on aito halu auttaa uusia asiakkaita. Työ edellyttää Office-työkalujen hyvää hallintaa. Googlen pilvityökalut sekä InDesign-osaamisestakin on hyötyä. Yrityksen CRM-ohjelma on Taimer ja liidien prospektointiin käytämme Vainua. Sujuva suomen ja englannin taito on tehtävän kannalta välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksi. Kiinnostus viestintään, markkinointiin ja visuaaliseen kulttuuriin ovat myös iso plussa.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva koulutus
* Aiempaa kokemusta myyntityöstä, kokemus uusiasiakashankinnasta hyödyksi
* Kyky keskittyä, priorisoida ja johtaa omaa työtään
* Halu kehittää omaa tekemistään ja työympäristöään
* Innostunut asenne myyntityötä kohtaan ja aito halu auttaa asiakkaita heidän tarpeissaan
* Hyvät tietotekniset valmiudet
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito. Muu kielitaito katsotaan eduksi.


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: 2.5.2019

Työmäärä: 15-25h/vko

Kesto: 12kk, jatko toivottava

Paikka: Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi.

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Sparksof Oy on vuonna 2017 perustettu yritysten brändi-identiteettien suunnitteluun ja visuaaliseen viestintään erikoistunut helsinkiläinen suunnittelutoimisto.

Sparksof Oy:llä on kaksi liiketoiminta-aluetta:


* Visuaalinen viestintä; autamme yrityksiä kertomaan tuotteistaan ja palveluistaan visuaalisesti vahvistetuin keinoin.
* Identiteettisuunnittelu; autamme yrityksiä löytämään omat strategiset vahvuutensa ja erottumaan kilpailijoistaan visuaalisesti ja verbaalisesti.