(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen myyjä pelikauppaan Vantaalle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Oletko pelialasta kiinnostunut ja asiakaspalveluhenkinen opiskelija etsimässä osa-aikaista työtä? Etsimme nyt myyjää viikonlopputyöhön pelialan liikkeeseen Tikkurilaan. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista myyjää Vantaalle!
Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään asiakasyrityksessämme VPD Finland Oy.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit myyjänä peliliikkeessä. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi asiakaspalvelua, noutotilausten käsittelyä sekä muita liikkeen juoksevien asioiden hoitamista. Tulet toimimaan tehtävässä pääosin itsenäisesti perehdytyksen jälkeen.
Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta sekä myös mahdollisuuden keskustella kokoaikaisesta kesätyöstä.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö, mikäli olet vastuullinen ja asiakaspalveluhenkinen tekijä sekä kykenet työskentelemään itsenäisesti. Olet aidosti kiinnostunut pelialasta ja ymmärrät peleistä sekä konsoleista. Tehtävässä menestyminen vaatii sujuvaa suomen kieltä. Toivomme, että sinulla on jo jotain aikaisempaa työkokemusta ja työelämän pelisäännöt ovat sinulle ennestään tuttuja.
Etsimällämme henkilöllä on:
* Itsenäinen, asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen työote
* Kiinnostusta pelialaa kohtaan
* Sujuva suomen kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Osa-aikainen, vähintään 5,5 h/vko. Työvuorot pääsääntöisesti viikonloppuisin. Lisäksi tarjolla enemmän työvuoroja kesälomien aikaan.

Kesto: 12 kk , jonka aikana mahdollisuus keskustella myös jatkosta.

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 10.4.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
VPD Finland Oy on suomalainen pelikauppa, josta löytyy mm. PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo ja Retro-pelit, konsolit ja tarvikkeet. Yrityksen toimitilat sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien etäisyydellä Vantaan Tikkurilassa.