(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen myyjä, K-Market Malminkartano, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.
Haluamme innostuneen myyjän huolehtimaan siitä, että kauppakokemus K-Market Malminkartanossa ylittää asiakkaidemme odotukset.

Myyjän tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu, kassatyöskentely, kuorman purku sekä hyllytys, joten pääset näkemään monipuoliset kaupan alan tehtävät.

Töitä on tarjolla noin 2-3 vuoroa / viikko ja vuorot painottuvat iltaan ja viikonloppuun. Työsuhde solmitaan Staffpointin ja työntekijän välille ja palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan. Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä elokuun aikana.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.
Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Iloista asiakaspalveluasennetta sekä aiempaa kokemusta kassalla työskentelystä. Suurena etuna on, jos olet aiemmin käyttänyt Keskon kassajärjestelmää
Työtä pelkäämätöntä ja ripeää asennetta
Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
Vähintään 18 vuoden ikää


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn
Mielenkiintoiset ja vaihtuvat työtehtävät
Mahdollisuuden kehittyä työssäsi innostavan ja osaavan tiimin tuella
Kaupan alan TES:n mukaisen palkan
StaffSPECIAL-henkilöstöedut


Arvostamme

Aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta tai päivittäistavarakaupassa työskentelystä
Työkokemusta Keskon myymälöistä


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti ja liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa
Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu. Tarkkailethan myös roskapostikansiota. Haethan jo tänään, sillä sopivan henkilön löydyttyä ilmoitus saattaa poistua sivuilta jo ennen varsinaisen haun päättymistä.


Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000 || +358 4578817010
henriina.nykanen@staffpoint.fi