(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen myyjä, Fitnesstukku Store Itis
Fitnesstukku

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Etsimme Fitnesstukku Store Itikseen osa-aikaista myyjää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt tehdään pääosin arki-iltaisin ja lauantaisin, joten työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelujen tai muun työn ohelle.

Onnistut tehtävässä, mikäli tunnet lisäravinteet, omaat luontaisen asiakaspalveluasenteen, vastuullisen työskentelytavan ja aidon kiinnostuksen tarjota parhaita mahdollisia ratkaisuja asiakkaalle. Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Koulutus liikunta- tai ravitsemusalalta sekä kokemus myymälätyöstä katsotaan eduksi.

Työsuhde solmitaan aluksi valitun henkilön ja Adeccon välille kesäkuun 2020 loppuun asti, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa asiakasyrityksellä työsuhteessa. Työtunteja on n. 25 h/viikko. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, mutta viimeistään 21.1.2020. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille osoitteessa www.adecco.fi. Jos hakemuksen lähettämisessä ilmenee ongelmia, voit lähettää sen sähköpostitse osoitteeseen laura.rantanen@adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Laura Rantanen, p. 040 540 8185 (arkisin 9-15) tai laura.rantanen@adecco.fi.