(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen myyjä Eurobikerille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Oletko kiinnostunut myynnistä ja moottoripyöristä? Onko myynti veressäsi? Etsimme osa-aikaista myyjää ajovarusteiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistuneeseen yritykseen! Tämä on loistava mahdollisuus kerryttää kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä, vaikkapa opintojen ohella. Lue lisää ja hae heti - paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista myyjää Eurobikerin Vantaan myymälään määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian ja kestävät 31.7.2019 asti.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakkaallamme Eurobiker Oy:llä.
TYÖNKUVA
Myyjänä pääasiallinen tehtäväsi on palvella asiakkaita. Vastuullasi on myös muut juoksevat asiat, kuten puhelimeen vastaaminen, myymälätilan yleisilmeen ylläpitäminen ja tuotteiden esillepano. Pienessä tiimissä pääset osallistumaan monipuolisesti liikkeen päivittäisiin toimintoihin. Työvuorot painottuvat maanantaille, keskiviikoille, perjantaille sekä lauantaille.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tässä työssä kiinnostus moottoripyöriä kohtaan ja halu tehdä kauppaa ovat koulutustaustaa tärkeämpiä. Mikäli tunnistat itsesi toimeen tarttuvaksi, vastuuntuntoiseksi ja asiakaspalveluhenkiseksi tyypiksi, voit olla etsimämme. Hyvät tietotekniset valmiudet ja kyky kommunikoida sujuvasti suomen ja englannin kielellä ovat työstä suoriutumisen edellytyksiä. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä nähdään isona etuna. Pitkää työkokemusta tärkeämpänä koemme kuitenkin reippaan asenteen ja omatoimisen työotteen.

Etsimällämme henkilöllä on:

Kiinnostusta moottoripyöriä kohtaan - oma harrastuneisuus nähdään etuna
Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
Toimeen tarttuva ja omatoiminen työote
Hyvät tietotekniset valmiudet
Kyky kommunikoida sujuvasti suomen ja englannin kielellä


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Vähintään 20 tuntia/vko

Kesto: Määräaikainen, 31.7.2019 asti

Paikka: Vantaa

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Eurobiker Oy on vuodesta 2001 lähtien toiminut yritys, joka on erikoistunut ajovarusteiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin.