(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen muuttotyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Haussa osa-aikaisia muuttotyöntekijöitä Tampereelle!

Muuttotyöntekijän työpäivät alkavat asiakasyrityksemme toimipisteeltä Tampereelta, josta lähdetään yhdessä tiimin kanssa muuttokohteeseen. Pääset tekemään työmaan sisäisiä kantohommia sekä yritys- ja kotimuuttoja ammattilaisten opastamana. Työssä menestyminen edellyttää hyvää peruskuntoa ja joustavuutta, aiempaa kokemusta muuttotöistä ei välttämättä tarvitse olla. Suurin osa keikoista vaatii voimassa olevan työturvallisuuskortin, joka katsotaan eduksesi. Mikäli sinulla ei ole vielä korttia, niin ehdit suorittamaan sen ennen mahdollisen työn aloitusta. Tarkemmat tiedot osoitteessa: https://www.tyoturvallisuuskortti.fi/korttikurssit.

Työaikasi vaihtelee arkisin klo. 6.30-18 välillä, riippuen muuton kokonaiskestosta. Palkkaus muuttopalvelualan TES mukaisesti.

WorkPower on kotimainen ja vakavarainen yritys, joka on toiminut alalla reilun 17 vuoden ajan. Jokainen työntekijämme saa itselleen sopivat ja laadukkaat työvarusteet koko työsuhteensa ajaksi. Lisäksi ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä HR-tiimimme auttaa ja tukee työntekijöitämme päivittäisissä työasioissa! Järjestämme myös yhteistä tekemistä säännöllisesti työsuhde-etujemme lisäksi.

Sano kyllä uusille haasteille ja laita hakemus tulemaan nettisivujemme kautta!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: muutto, osa-aikainen, muuttomies, muuttotyöntekijä, tampere, pirkanmaa, osa-aikatyö