Osa-aikainen menekinedistäjä
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2021

Oletko järjestelmällinen ja tykkäät organisoida asioita? Etsitkö osa-aikatyötä? Mikäli vastasit kyllä, voi tämä paikka olla sinua varten.

Etsimme asiakkaallemme MENEKINEDISTÄJÄÄ keikkatyöhön Joensuuhun.

Menekinedistäjän tärkein tehtävä on tuotteiden hyllytys, esille laitto sekä hyllynpäätyjen rakentaminen kuvien mukaisesti. Lisäksi menekinedistäjän tehtävänä on huolehtia siitä, että asiakkaamme tuotteet ovat myymälässä visuaalisesti siististi esillä ja täyttävät laatuvaatimukset. Myös tuotteiden päiväysten ja hintamerkintöjen tarkistus kuuluvat vastuualueeseen.

Menekinedistäjän työ edellyttää kokemusta kaupan alalta, luotettavuutta, tarkkuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja järjestelmällisyyttä. Lisäksi työ on ajoittain fyysistä. Työskentelet päivittäistavarakaupoissa ja varmistat, että asiakkaan tuotteet ovat näyttävästi esillä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja lisäksi työmatkoista eri toimipisteiden välillä maksetaan kilometrikorvaukset. Tämä työ on oiva tilaisuus hankkia lisätienestiä ja kerryttää arvokasta kaupan alan työkokemusta.

Valitulle henkilölle järjestetään perehdytyspäivä asiakasyrityksemme toimesta. Työtä tehdään päivävuorossa eri toimipisteissä Joensuun alueella. Luemme eduksesi oman auton käyttömahdollisuuden.

Työ soveltuu hyvin opintojen tai toisen työn ohella tehtäväksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Rosa Pitkänen
040 481 1405
rosa.pitkanen@adecco.fi

Heidi Hämäläinen
040 558 9342
heidi.hamalainen@adecco.fi

Lähetä hakemuksesi työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tsemppiä työnhakuun!

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Visionamme on olla Suomen pätevin ja kestävimmällä pohjalla toimiva henkilöstöpalvelualan työnantaja. Tarjoamme modernin työelämän vaihtoehtoja sekä ylivertaisen palvelukokemuksen ja asiantuntemuksen.

Välitämme taidolla, voitamme luottamuksella.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta
www.adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1523459
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 11.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Joensuu