(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen menekinedistäjä
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

Oletko järjestelmällinen ja tykkäät organisoida asioita? Etsitkö osa-aikatyötä? Mikäli vastasit kyllä, voi tämä paikka olla sinua varten.

Etsimme asiakkaallemme MENEKINEDISTÄJÄÄ keikkatyöhön.

Menekinedistäjän tärkein tehtävä on tuotteiden hyllytys, esille laitto sekä hyllynpäätyjen rakentaminen kuvien mukaisesti. Lisäksi menekinedistäjän tehtävänä on huolehtia siitä, että asiakkaamme tuotteet ovat myymälässä visuaalisesti siististi esillä ja täyttävät laatuvaatimukset. Myös tuotteiden päiväysten ja hintamerkintöjen tarkistus kuuluvat vastuualueeseen.

Menekinedistäjän työ edellyttää kokemusta kaupan alalta, luotettavuutta, tarkkuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä ja järjestelmällisyyttä. Lisäksi työ on ajoittain fyysistä. Työskentelet päivittäistavarakaupoissa ja varmistat, että asiakkaan tuotteet ovat näyttävästi esillä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja lisäksi työmatkoista eri toimipisteiden välillä maksetaan kilometrikorvaukset. Tämä työ on oiva tilaisuus hankkia lisätienestiä ja kerryttää arvokasta kaupan alan työkokemusta.

Työvuoroja on tarjolla lokakuussa yhteensä neljä, ja lisäksi valitulle henkilölle järjestetään perehdytyspäivä. Lokakuun jälkeiset vuorot katsotaan asiakkaan tarpeen mukaan. Työtä tehdään päivävuorossa eri toimipisteissä (Äänekoski, Keuruu, Mänttä, Muurame ja Palokka), joten työ vaatii oman auton käyttömahdollisuuden. Työ soveltuu hyvin opintojen tai toisen työn ohella tehtäväksi.

Lähetä hakemuksesi työpaikkailmoituksessa olevan linkin kautta. Hakuaikaa on 27.9.2020 saakka. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tsemppiä työnhakuun!