(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen menekinedistäjä pääkaupunkiseudulle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme menekinedistäjää osa-aikatöihin pääkaupunkiseudulle.
 
Työ on joustavasti soviteltavissa omiin aikatauluihisi ja sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Etsimme työntekijää, joka pystyy aloittamaan työt mahdollisimman pian ja on valmis tekemään satunnaisia vuoroja.
 
Odotamme sinulta yhteistyökykyä, luotettavuutta ja tarkkaa työskentelyotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona etkä pelkää tarttua toimeen. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan myös englanniksi, eduksi katsotaan ruotsin kielen taito. Oman auton käyttäminen voi olla tarpeen työssä. Lisäksi työssä tarvitaan omaa älypuhelinta.
 
Menekinedistäjän tehtäviin kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita myymälässä. Tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden, hyllytät uusia tuotteita sekä huolehdit tuoteosaston yleisilmeestä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan. Vuorot ovat muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa. Saat työvuoroihin hyvät ohjeet älypuhelimessa olevan sovelluksen kautta.

  
Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön sekä mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohessa tehtäväksi. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja aikatauluttamaan ne joustavasti muiden menojesi mukaan.
 
Hakuaika tehtävään päättyy 19.8.2018. Haethan kuitenkin pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää jättämällä englanninkielinen CV sekä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Nina Ruohonen, puh. 040 630 3260, nina.ruohonen@adeccogroup.com.

Asiakkaan tehtävänimike:  Menekinedistäjä


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Nina Ruohonen, 0406303260


Toimipaikka:  Espoo