(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen menekinedistäjä Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2018Työn kuvaus:
  Etsimme asiakkaallemme menekinedistäjää osa-aikatöihin Helsinkiin.
 
Työ on joustavasti soviteltavissa omiin aikatauluihisi ja sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle. Etsimme työntekijää, joka pystyy aloittamaan työt mahdollisimman pian ja on valmis tekemään satunnaisia vuoroja. Töitä on tarjolla koko vuodelle 2018.

Odotamme sinulta yhteistyökykyä, luotettavuutta ja tarkkaa työskentelyotetta. Osaat työskennellä itsenäisesti ohjeiden mukaisesti ja pystyt tekemään myös kevyttä fyysistä työtä. Olet asiakaspalveluhenkinen persoona etkä pelkää tarttua toimeen. Suomen lisäksi pystyt kommunikoimaan myös englanniksi, eduksi katsotaan ruotsin kielen taito. Oman auton käyttäminen voi olla tarpeen työssä. Lisäksi työssä tarvitaan omaa älypuhelinta.

Menekinedistäjän tehtäviin kuuluu edustaa asiakasta ja asiakkaan tuotteita myymälässä. Tarkistat tuotteiden esillepanon ja riittävyyden, hyllytät uusia tuotteita sekä huolehdit tuoteosaston yleisilmeestä. Työtä on tarjolla vaihtelevasti tarpeen mukaan. Vuorot ovat muutaman tunnin mittaisia ja voit valita työaikasi itse myymälän aukioloaikojen puitteissa. Saat työvuoroihin hyvät ohjeet älypuhelimessa olevan sovelluksen kautta.
  Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen, itsenäiseen ja joustavaan osa-aikatyöhön sekä mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta. Työ soveltuu hyvin esimerkiksi opintojen tai toisen työn ohessa tehtäväksi. Pääset itse vaikuttamaan työaikoihisi ja aikatauluttamaan ne joustavasti muiden menojesi mukaan.
 
Hakuaika tehtävään päättyy 9.3.2018. Haethan kuitenkin pikaisesti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää jättämällä englanninkielinen CV sekä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Pietari Kuronen sähköpostitse pietari.kuronen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Menekinedistäjä


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Pietari Kuronen


Toimipaikka:  HELSINKI and ESPOO