Osa-aikainen menekinedistäjä (Cloetta Suomi)
Cloetta Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Haemme Cloetta Suomi Oy:lle osa-aikaista menekinedistäjää Kittilään.

 

Haluatko työskennellä käsilläsi, mutta myös asiakaspalvelu on sinun juttusi? Pidätkö tekemisen meiningistä ja itsenäisestä työnkuvasta? Haluaisitko päästä osaksi yhteispeliä vaalivaa työyhteisöä, jossa työtä tehdään intohimolla ja ammattiylpeydellä? Hienoa - etsimme juuri sinua!
 

TYÖNKUVAUS:

Menekinedistäjänä työskentelet Cloettan asiakkailla jälleenmyyntipisteissä, jotka koostuvat pääsääntöisesti päivittäistavarakaupoista. Työnkuvaasi kuuluvat tuotteiden purkaminen, hyllyttäminen ja myyntipisteiden siisteydestä huolehtiminen asiakasrajapinnassa sekä tuotetilauksien tekeminen. Työ on luonteeltaan vaihtelevaa ja monipuolista ja vierailet työpäivän aikana useammassa jälleenmyyntipisteessä.

Työskentelet tehtävässä yhtenä arkipäivänä viikossa klo 7-15 välisenä aikana. Työpisteet sijaitsevat Kittilän alueella. 

 

TARJOAMME SINULLE:

Cloettan menekinedistäjänä pääset tekemään töitä kaupan herkullisimpien tuotteiden parissa! Tarjoamme sinulle monipuolisen, vaihtelevan sekä haasteita tarjoavan työn, jossa yksikään työpäivä ei varmasti käy tylsäksi. Menekinedistäjänä oppimis- ja kehityskäyräsi on jatkuvasti nousujohteinen ja työstä innostuessasi tarjoamme sinulle mielellämme myös etenemismahdollisuuksia ja lisävastuita.   

Lisäksi tarjoamme sinulle mahtavat työkaverit sekä kattavan perehdytyksen tehtäviisi!  

 

TOIVOMME SINULTA:

Etsimme ennen kaikkea tekijöitä, jotka nauttivat aikaan saamisesta ja oman käden jäljen näkemisestä ja kokevat pääsevänsä pienen aikapaineen alla parempiin suorituksiin. Toivomme sinulta ”kyllä onnistuu” -asennetta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa eikä priorisointikyvystä tai positiivisuudestakaan haittaa ole.  

Lisäksi menestyäksesi tehtävässä tarvitset: 

 • Kokemuspohjaa joko menekinedistämisestä tai päivittäistavarakaupassa työskentelystä 

 • Hyvää suomen kielitaitoa 

 • Autoa työpisteiden välillä liikkumiseen

   

LISÄTIEDOT JA HAKEMINEN:

Työ on osa-aikaista ja työtä tehdään noin klo 7-15 välisenä aikana yhtenä arkipäivänä viikossa. Mikäli koet osa-aikaisen menekinedistäjän pestin omaksesi, jätäthän hakemuksesi CV:n kera rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.temp-team.fi – Työnhakijat – Avoimet työpaikat - Osa-aikainen menekinedistäjä (Cloetta Suomi Oy). Valittu henkilö työllistyy vuokratyösuhteeseen TEMP-TEAMille.  

Rekrytointia TEMP-TEAMillä hoitaa HR Manager Hanna Rättö. Hanna vastaa mielellään lisätiedusteluihin puhelimitse 0408452251 tai sähköpostitse hanna.ratto@temp-team.fi.  TEMP-TEAM Finland Oy on osa kansainvälistä JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. TEMP-TEAM Suomessa tarjoamme asiakkaillemme palveluita henkilöstövuokrauksen, suorarekrytoinnin ja henkilötestauksen parista monipuolisesti eri toimialoille. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita ja toimintaamme ohjaavia arvoja ovat ihmislähtöisyys, uudistuminen, intohimo ja vastuullisuus.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1508740
 • Tehtäväalue: Myyntitehtävät, Asiakaspalvelu, Kaupan ala
 • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Hanna Rättö (hanna.ratto (a) temp-team.fi)
 • Puhelin: +358408452251
 • Sijainti: Kittilä