(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen liikenneasematyöntekijä, Neste K Heikinlaakso
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019
Etsitkö osa-aikaista työtä, jota pystyt tekemään esimerkiksi opiskelujen tai muun työn ohella? Nautitko asiakaspalvelusta ja laadukkaan asiakaskokemuksen tuottamisesta? Pidätkö vaihtelevista työtehtävistä? Etsimme nyt Neste K Heikinlaaksoon

OSA-AIKAISTA LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÄÄ

Työ sijoittuu lauantaipäiviin klo 10:00-18:00 eli säännöllinen työaikasi on 8h / viikko. Työskentelet aina kollegan kanssa, joten sinulla on tarvittaessa tiimin tuki ympärilläsi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja se solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille. Työtehtäviin kuuluu liikenneaseman monipuoliset työtehtävät, kuten asiakaspalvelu, kassatyöskentely, salin monipuoliset työtehtävät sekä vitriinituotteiden valmistaminen.

Sinulla on mahdollisuus myös työllistyä kesätöihin ja muihin lomatuurauksiin. Tässä on loistava mahdollisuus päästä kehittämään myyjän taitoja osa-aikaisessa työssä, joten hae paikkaa jo tänään! Etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä.


Edellytämme sinulta

Aiempaa asiakaspalvelukokemusta
Ripeää työskentelyä
Mahdollisuutta sitoutua lauantaivuoroihin.


Tarjoamme sinulle

Säännöllisen työajan
Kaupan alan TES palkkauksen
Mahdollisuuden kehittää omia asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
Työpaikan, johon on hyvät kulkuyhteydet myös julkisilla kulkuneuvoilla
StaffSpecial-edut


Arvostamme

Kokemusta Keskon kassajärjestelmästä
Veikkausosaamista


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluina, joihin kutsut toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi, myös roskapostikansiota.


Lisätietoja

Saara Höök
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
020 7206 577
saara.hook@staffpoint.fi