(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen lentorahtivirkailija
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Etsitkö itselle osa-aikaista työtä esimerkiksi opiskelujen oheen tai lisäansion mahdollisuutta? Tässä voi olla tilaisuutesi! Etsimme lentorahtivirkailijaa lentokentän läheisyydessä Vantaalla sijaitsevalle asiakkaallemme. Kyseessä on vakituinen ja osa-aikainen työsuhde, jossa työvuorot ajoittuvat klo 12.00-01.00 välille. Työsuhde solmitaan valitun työntekijän ja Adeccon välille.

Työtehtäviin kuuluvat rahtivarausten ja lentoasiakirjojen täyttäminen, lähetysten valmistelevat tehtävät ja hyväksyntä lennoille sekä lähetysten seuranta järjestelmässä. Työtehtäviin kuuluvat lisäksi ajojärjestelyihin ja kuljetuksien varauksiin liittyvät tehtävät sekä satunnaisesti asiakaspalvelu niin tiskillä, kuin puhelimitsekin. Tässä työssä pääset toimimaan mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä nopeatempoisessa ja kansainvälisessä ympäristössä osana mukavaa työyhteisöä.

Toivomme sinun olevan itsenäinen, omaavan loogista päättelykykyä sekä ripeyttä ja huolellisuutta löytää ratkaisu asiakkaan tarpeisiin. Toivomme myös, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta ajojärjestelyistä ja lentorahdista, B-ajokortti ja pystyt työskentelemään sujuvasti englannin ja suomen kielellä.

Tarjoamme sinulle tukevan tiimin ja joustavan työympäristön, henkilöstöedut, kattavan ja tarkan perehdytyksen. Teetämme valitulle henkilölle suppean turvallisuusselvityksen.

Jos haaveilet pitkäaikaisesta ja mielenkiintoisesta työsuhteesta mukavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä niin lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian tai viimeistään 30.11 osoitteeseen www.adecco.fi Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Hr-konsultti Oona Sundvik maanantaina 25.11 klo. 13-14 ja torstaina 28.11 klo. 13-14 numerosta 040 6341797 tai sähköpostitse oona.sundvik@adecco.fi