Osa-aikainen leipomosiivooja Nurmekseen
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Kaipaatko lisätienestiä opiskeluiden tai töiden ohelle? Oletko nopea oppimaan ja viihdyt vaihtelevassa työssä? Mikäli nyökyttelit päätäsi, meillä voisi olla juuri Sinulle sopiva duuni! Haemme Nurmekseen tiimiämme täydentämään

 

OSA-AIKAISTA LEIPOMOSIIVOOJAA

 

Meillä on tarjolla vakituinen pesti leipomon puhdistustöiden parissa. Tehtäviin kuuluu tuotannon puolella koneiden, lattioiden ja muiden pintojen puhtaudesta huolehtiminen. Työ on fyysistä sisältäen koneiden nostelua, siirtelyä ja pesemistä. Koska tiloissa valmistetaan elintarvikkeita, ovat siistit pinnat ja tilat ensiluokkaisen tärkeitä. Tule siis meille tekemään oikeasti merkityksellistä työtä ja ilahduttamaan asiakkaitamme priimalla työn jäljellä!

 

Milloin tarvitsemme työpanostasi? Kohteessa työskennellään aina arkisin (ma-pe) ilta-/yöaikaan. Pesti on osa-aikainen, jossa tunteja on tarjolla vähintään 10h/vko. Sinulla on myös mahdollisuus oman kiinnostuksesi mukaan tehdä töitä erilaisissa alueella sijaitsevissa kohteissamme. 

 

Mitä toivomme sinulta? Tarkkuus, luotettavuus ja vastuullisuus ovat valttikorttejasi tässä hommassa. Toivomme, että sinulta löytyy paljon reipasta ja positiivista palveluasennetta -  hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdottoman tärkeää meille. Emme vaadi sinulta aikaisempaa kokemusta siivousalalta, sillä perehdytämme ja opastamme sinut huolellisesti työn saloihin!

 

Mitä tarjoamme sinulle? Vakituisen työn, kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhösi! Sinulla on myös mahdollisuudet kehittyä siivousalan ammattilaiseksi - haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. Sinua varten ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut henkilökuntakerhoista kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka. 

 

Me odotamme hakemustasi jo innolla, joten kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Mikäli mieltäsi jäi askarruttamaan jokin seikka, kysymyksiä voit esittää meille osoitteessa rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Laitathan viestisi alkuun viisinumeroisen ID-numeron, jotta tiedämme mitä paikkaa kysymyksesi koskee. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.  

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot