(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen leipomomyymälätyöntekijä, Lantmännen, K-Citymarket Turku
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019
Etsimme Lantmännen Leivintupa-paistopisteeseen K-Citymarket Länsikeskukseen sekä Prisma Tampereentielle Turkuun paistopistetuotteiden paistamisesta, esillelaitosta ja asiakaspalvelusta kiinnostunutta reipasta

LEIPOMOMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÄÄ.


Leipomomyymälän työntekijän työnkuvaan kuuluu kodikkaan lämmintunnelmaisessa leivintuvassa herkullisten leivonnaisten, maistuvien leipien ja muiden tuoretuotteiden käsittelyä, muokkaamista ja paistamista sekä esillelaittoa. Myös kassatyöskentely on osa työnkuvaasi. Työssä olet pääosassa miellyttävän asiakaskokemuksen tuottamisessa asiakkaalle ja työssä menestyminen vaatii tietysti oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava ja töitä on tarjolla noin 2-3 vuoroa viikossa riippuen myymälän tarpeesta. Myös pidempiä sairasloma- ja kesälomatuurausjaksoja voi olla tiedossa. Työvuorot sijoittuvat myymälän aukioloaikojen mukaan maanantaista sunnuntaihin klo 10:00-19:30 väliselle ajalle. Palkkaus on elintarvikealan toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukainen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae paikkaa jo tänään!


Edellytämme sinulta

Kykyä ripeään ja itsenäiseen työskentelyyn
Ystävällisyyttä ja hymyä myös kiireen keskellä
Ammattimaista otetta työtehtäviin, vastuunottokykyä ja luotettavuutta
Mahdollisuutta työskennellä kaikkina myymälän aukioloaikoina
Salmonellatodistusta (mahdollista suorittaa StaffPointin kautta)
Hygieniapassia


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä elintarvikealan ammattilaiseksi
Tehdä töitä joustavasti
Hakijan työtaustasta riippuen, mahdollisuuden työskennellä keikkaluontoisesti myös muissa asiakasyrityksissä
StaffSPECIAL-henkilöstöedut


Arvostamme

Aiempaa osaamista kokin, leipuri-kondiittorin tai elintarvikealan työtehtävistä


Kiinnostuitko?

Ole nopea! Työntekijävalintoja tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä mahdollisesti jo ennen hakuajan sulkeutumista. Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeä tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastatteluina, joihin kutsut toimitetaan jatkoon valituille henkilöille sähköpostitse. Tarkkailethan siis sähköpostiasi (myös roskapostikansiota)!


Lisätietoja

Henriina Nykänen
Rekrytointikonsultti, Kauppa
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
vaihde 030 0472 000
henriina.nykanen@staffpoint.fi