Osa-aikainen leikkaussalisiivooja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2021

Oletko puhdistuspalvelualan kokenut konkari ja etsit uusia haasteita? Saatamme etsiä juuri sinua!


Etsimme tarkan työotteen omaavaa LEIKKAUSSALISIIVOOJAA sairaalakohteeseen TURKUUN.

Työtehtäviisi kuuluu leikkaussalien siivous sairaalakohteessa Turun keskustan läheisyydessä. Työsuhde on osa-aikainen ja työtä tehdään ma-pe kello 10-14 välisenä aikana. Työajat saattavat vaihdella asiakkaan tarpeen mukaan, joten toivomme että pystyt tarvittaessa joustamaan työaikojen suhteen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 1.11.2021.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla laitoshuoltajan tutkinto, alan työkokemuksen katsomme eduksi. Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta korkean hygienian kohteesta. Hygieenisyys ja työturvallisuus ovat kohteessa erityisen tärkeitä. Korkean laadun takaamiseksi sinun on pystyttävä organisoimaan työtäsi yhdessä asiakaskohteemme henkilökunnan kanssa.

Toivomme, että olet joustava ja tartut ennakkoluulottomasti uusiin haasteisiin. Olet tarkka, ripeä ja pystyt ottamaan vastuuta omasta työstäsi. Asiakaspalveluhenkisyys sekä oma-aloitteisuus ovat erityisen tärkeitä. Työturvallisuuskortti on eduksi ja hyvä fyysinen kunto on työssä jaksamisen peruspilari. Lisäksi kommunikoit sujuvasti suomeksi.

Me ISS:llä tarjoamme paikan, jossa voit kasvaa! Pääset työskentelemään arvostavassa ja kannustavassa työympäristössä. Panostamme hyvinvointiisi ja mahdollistamme oman kiinnostuksesi mukaan erilaisia urapolkuvaihtoehtoja. Voit lukea lisää digilehdestämme: https://toissa.iss.fi/artikkelit/urapolkujen-ja-mahdollisuuksien-jaljilla.


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 31.10.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana joten hae pian!


ISS Siivous- ja monipalvelut -yksikkö tuottaa asiakkaillemme ympäri Suomen siivous-, ruokailu- ja monipalveluratkaisuja, joissa yhdistyvät puhtaus, terveellisyys, viihtyisyys ja turvallisuus. Teemme tutkimus- ja kehitystyötä siivousväline- ja raaka-ainetoimittajien kanssa ja testaamme aktiivisesti uusien konseptien toimivuutta. Esimerkiksi ympäristövastuullisuus ja kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä ja valmistamme 40 000 lounasta. Ammattilaisillamme on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa. Haemme yksikköömme jatkuvasti uusia, reippaita osaajia, jotka ymmärtävät työnsä merkityksen.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot