(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen lehtikeräilijä
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

Etsitkö itsellesi osa-aikaista työtä Vantaan seudulta? Haluatko päästä tekemään töitä siistissä ja viihtyisässä ympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä?

Työnkuva koostuu pääasiallisesti erilaisten lehtien linjastokeräilystä, mutta muitakin varaston tehtäviä tehdään tarpeen mukaan. Töitä tehdään huoneenlämpöisessä tilassa ja arkisin. Työvuorot alkavat klo 6.30 ja kestävät pääsääntöisesti klo 16.30 asti. Aloitus tehtävässä on toukokuun aikana ja työsuhteen keston voimme räätälöidä oman käytettävyytesi mukaan. Työvuoroja on tarjolla noin 1-4 kertaa viikossa. Meillä on myös mahdollisuus tarjota sinulle kokoaikaista työpaikkaa, mikäli olet valmis tekemään töitä useammalla varastolla Vantaan alueella.

Tässä työssä pärjää loistavasti, vaikka aikaisempaa varastokokemusta ei olisikaan, sillä työtehtäviin järjestetään kunnollinen perehdytys. Työ vaatii kuitenkin tekijältään tarkkuutta ja ripeää sekä tehokasta työotetta. Toivomme sinun myös omaavan hyvän fyysisen kunnon ja sujuvan suomen kielen taidon.

Mikäli paikka herätti mielenkiintosi ja uskot olevasi etsimämme työntekijä, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Haastattelemme ehdokkaita läpi hakuajan ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.