(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen lastenohjaajan sijainen
Kuusamon seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Etsimme joukkoomme joustavaa ja innostunutta lastenohjaajan sijaista!

Kuusamon seurakunnassa on avoinna lastenohjaajan sijaisuus. Sijaisuus on 60%. Aloitus 10.8. tai 17.8. Sijaisuus kestää 28.2.2021 asti. Lastenohjaajan sijainen työskentelee pääsääntöisesti kolmena päivänä viikossa: maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Keskiviikkoisin on aina iltatöitä. Satunnaisesti työtehtäviä voi olla myös viikonloppuna. Työtehtävät ovat alakouluikäisten, alle kouluikäisten ja perheiden parissa.

Lastenohjaajan sijainen työskentelee viikon aikana sekä itsenäisesti että eri työparien kanssa. Musiikillisista taipumuksista ja esiintymisvalmiudesta on työssä hyötyä. Työssä tarvitaan kykyä reagoida nopeasti ja vastuullisesti erilaisissa lapsiryhmissä esiin tulevissa tilanteissa. Työtä tehdään Nilon kerhopisteessä sekä seurakuntatalolla.

Toimen palkkaus on vaativuusryhmän 402 mukainen. Viikkotyöaika on 23 h 15 min. Kelpoisuusehtona lastenohjaajan sijaisuuteen on lapsi- ja perhetyön perustutkinto, nykyinen kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto tai aikaisempi, piispainkokouksen hyväksymä lastenohjaajan koulutus. Alalle opiskelevat voidaan tarvittaessa ottaa huomioon.

Sijaiseksi valittavan henkilön on oltava ev. lut. kirkon konfirmoitu jäsen. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Lisätietoa sijaisuudesta voit kysyä kasvatusjohtaja Marika Villikalta p. 050 4334 724 su 5.7. klo 15-17 tai ke 5.8. klo 9-11. Hakuaika päättyy ke 5.8. klo 15. Hakemukset vain KirkkoHr:n kautta. Haastattelut pidetään to 6.8. klo 9-12 välillä.