(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen laskutusassistentti Philips Oy:lle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019
Etsitkö osa-aikaista työtä esimerkiksi opinnäytetyön ohelle? Haluatko kerryttää arvokasta työkokemusta arvostetussa ja tunnetussa yrityksessä? Haemme nyt asiakasyrityksellemme Philips Oy:lle laskutusassistenttia Vantaalle! Mikäli kiinnostuit, lue tehtävästä lisää alta ja hae tehtävää vielä tänään, sillä tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tarjoamme


* Mahdollisuuden kartuttaa arvokasta työkokemusta tunnetussa yrityksessä
* Joustavat työajat. Mahdollisuus työskennellä esim. osa-aikaisesti ma-pe (4h/pvä) tai 3 täyttä työpäivää viikossa- työajat sopivat erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Philipsin toimittajien kontaktointi (maksuneuvonta, laskutusselvitykset)
* Avoimien laskujen selvittely ja delegointi
* Ostotilausten (PO) luonti
* Laskuraportointi

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aiempaa työkokemusta laskutukseen liittyvistä tehtävistä
* Tarkka, reipas ja joustava ote työhön
* Hyvät MS Officen taidot
* Erinomaiset tiimityöskentelytaidot
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 31.12.2019 saakka, jonka jälkeen jatkosta mahdollista keskustella
* Sijainti: Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Philipsin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Philips on monialainen teknologiayhtiö ja heillä on ihmiskeskeinen lähestymistapa toimintaan. Yritys on keskittynyt parantamaan ihmisten elämänlaatua käytännöllisillä innovaatioilla. Yritys tuottaa terveydenhoito- ja valaistustekniikoita sekä innovatiivisia ja paikallisesti olennaisia kuluttajatuotteita, joilla on todellista merkitystä asiakkaille, kuluttajille ja sidosryhmille ympäri maailman.