Osa-aikainen laitossiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2018
Pidätkö tarkkuutta vaativasta työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?

Etsimme nyt asiakaspalveluhenkistä ja reippaalla työotteella varustettua LAITOSSIIVOOJAA siivoustiimiimme Oulaisiin.

Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme siisteydestä arkipäivivin. Työsuhde on määräaikainen 30.6.2019 saakka ja osa-aikainen, työajan ollessa arkisin kello 9-14 välillä, n. 11 h/vko.

Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta siivoustehtävistä sekä positiivista ja asiakaspalveluhenkistä työotetta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, kykyä työskennellä erilaisten ihmisten parissa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa.

ISS:llä saat hyvät työsuhde-edut menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, vastuullisen ja monipuolisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison sekä kansainvälisen yrityksen tuen.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 25.10.2018. Työ alkaa viimeistään 1.12.2018.

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. . Henkilökuntaa on lähes 8 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, https://www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1191878
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 25.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulainen