(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen laitoshuoltaja Herttoniemeen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa - viihtyminenkin on sallittua! Mikset tulisi osaksi tiimiämme? Haemme nyt huippua ja 

 

REIPASTA SIIVOOJAA 
 
vakituiseen työhön tehdaskohteeseen Herttoniemeen. Tehtävä on osa-aikainen ja vakituinen. Töiden parissa ollaan klo. 6-12, joten työ sopii todelliselle aamuvirkulle. Työ on itsenäistä, sekä rutiininomaista, joten odotamme sinulta ennakkoluulotonta asennetta ja reippautta!  Palkkaus tehtävässä on KIPA TES 3, eli 11,20€/h. 
 
Arvostamme siivousalan aikaisempaa kokemusta, mutta tarjoamme toki perehdytyksen tehtävään. Kerrothan kuitenkin, mikäli sinulta löytyy aiempaa siivouskokemusta tai alan koulutusta. Tärkein työkalusi tehtävässä on oma asenne! Työturvallisuuskortista on tehtävässä paljon etua, mutta älä vain jätä hakematta, vaikka sellaista ei löytyisi jo omasta takaa.

 

Tarjoamme sinulle tsemppaavan esimiehen, sekä merkityksellisen työn. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen. Työntekijämme arvostavat myös tarjoamiamme nykyaikaisia työtä helpottavia työvälineitämme. Käytössäsi ovat talon henkilöstöedut, kuten kattava työterveyshuolto, sekä monia kuntosalietuja ympäri pääkaupunkiseutua. 
 
Mikäli kolahti kohdilleen, ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin.