(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen Laborantti, Järvenpää
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 12 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

 

Etsimme Järvenpään Paper Technology Centerin Laboratorioon

OSA-AIKAISTA LABORANTTIA

määräaikaiseen vuokratyösuhteeseen aluksi 6 kuukaudeksi (jatko mahdollinen). Työaika vaihtelee tarpeen mukaan noin 5-37,5 tunnin välillä / viikko.

Työtehtäviisi kuuluu pääsääntöisesti päällystyskoneelta, sekä kalanterilta tulevien koeajonäytteiden esikäsittelyt ja mittaukset.

Edellytämme, että sinulla on

-  laborantin tai prosessihoitajan tutkinto,
-  suomen kielen sujuva taito,
-  työturvallisuuskortti,
-  perus Microsoft Office -taidot
-  luontainen tarkkuus ja huolellisuus työnteossa.

Arvostamme kykyäsi omaksua ripeästi sovitut käytännöt luonteviksi toimintatavoiksesi ja ymmärtää käsitteiden merkitys prosessiin liittyen. Odotamme sinulta myös hyvää paineensietokykyä, joustavuutta ja erinomaisia yhteistyötaitoja nopeita toimenpiteitä vaativissa tilanteissa.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen työtehtäviisi ja koko tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian rekisteröimällä cv:si osoitteessa www.manpower.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys