(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen kuorma-autonkuljettaja PK-seudulle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018
Toimenkuva
Kiinnostaako sinua vaihteleva ja liikkuva työ? Viihdytkö asiakasrajapinnassa ja tykkäät olla tien päällä?

Hyvä! Sillä me haemme nyt kuorma-autonkuljettajia pääkaupunkiseudulle. Asiakkaamme on eräs muuttopalvelualan johtavimmista toimijoista.

Kuljettajana työtehtäviisi kuuluvat mm. tavaran lastaaminen autoon ja huolehtiminen, että tavarat päätyvät oikeaan paikkaan ehjänä. Lisäksi tehtäviin kuuluvat muuttomiehen yleiset tehtävät. Kuskina vastaat myös auton siisteydestä ja yleisestä kunnosta.
Odotamme sinulta
Oletko sinä tiimihenkinen ja joustava persoona? Oletko oma-aloitteinen ja sinulla on reipas sekä asiakaspalveluhenkinen työasenne sekä hyvät organisointikyvyt? Jos sinulla on vielä hyvä fyysinen kunto, niin juuri sinunlaisia henkilöitä me haemme!
Koulutus ja työkokemus
Kuljettajan tehtävässä vaaditaan lisäksi C-ajokortti, ammattipätevyys, digipiirturikortti sekä sujuva suomen kielen taito. Ammattipätevyyden puuttuminen ei ole este työn saamiselle, sillä asiakasyrityksellä on mahdollisuus tarjota kyseinen koulutus. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta nuhteetonta taustaa.
Muut tiedot
Tarjoamme osa-aikaisen min. 5h/pvä työsuhteen tammikuun 2019 loppuun saakka. Työajat painottuvat pääasiassa arkipäiviin, odotamme hakijoilta kuitenkin valmiutta myös työskennellä viikonloppuisin, erityisesti lauantaisin. Muuttokeikkoja on ympäri pääkaupunkiseutua ja keikat lähtevät Helsingistä. Palkkaus muuttopalvelualan TES:n mukaan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy täyttämässä hakemus sivuillamme www.vmp.fi ja hae paikkaa. Muistathan liittää hakemuksen mukaan myös CV:si. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot: HR-koordinaattori Niina Blom p. 040 307 5107 tai niina.blom@vmp.fi (arkisin klo 10-14)
Kesto
31.1.2019
Lisätietoja
Niina Blom, Niina.Blom@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 14.10.2018 mennessä.