(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen koulutussihteeri Suomen Diakoniaopistolle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019
Etsimme nyt osa-aikaista koulutusassistenttia Suomen Diakoniaopistolle Helsinkiin. Tehtävä on sijaisuus ja kestää ainakin huhtikuun loppuun 2020. Jos omaat jo hieman aikaisempaa ymmärrystä koulutusorganisaation toiminnasta, olet reipas ja nopea oppimaan uutta, voit olla etsimämme henkilö! Lue ilmoitus ja hae tehtävää jo tänään. Etenemme haussa heti sopivan henkilön löydyttyä.
KUVAUS
Koulutusassistenttina tulet toimimaan osana täydennyskoulutustiimiä. Tiimisi koostuvat asiakkuusvastaavista, lehtoreista, koulutusassistenteista sekä sote-alan asiantuntijoista. Koulutusassistenttina tehtäviisi kuuluu opiskelijan opintopolun hallinta opiskelijaksi ottamisesta todistuksiin ja erilaisten asiakirjojen hallintaan. Tarpeen vaatiessa päivität nettisivuille tietoa sekä avustat opiston esitteiden teossa ja suunnittelussa. Talousassistenttina työnkuvaasi sisältyy erilaiset tehtävät laskutukseen, kirjanpitoon ja tiliöintiin liittyen.
TYÖNKUVA

* Opiskelijan opintopolun hallinta (Primus)
* Todistusten ja asiakirjojen hoitaminen
* Nettisivujen päivittäminen ja esitteiden tekeminen


Tarjoamme


* Monipuoliset ja itsenäiset työtehtävät
* Mukavat kollegat sekä hyvän työilmapiirin
* Mahdollisuuden työskennellä ketterässä ja joustavassa työyhteisössä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta
* Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
* Reipas ja kehittymishaluinen asenne
* Hyvät IT-taidot
* Sujuva suomenkielen osaaminen


Katsomme eduksi, mikäli sinulla on jo hieman aikaisempaa kokemusta tai ymmärrystä Primus-opiskelijatietojärjestelmästä.

HUOM!

Mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta laskutuksesta, kirjanpidosta tai tiliöinnistä (OpusCapita), töitä voidaan tarjota kokoaikaisesti tammikuun loppuun saakka, jonka jälkeen 22,5h/viikko.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 31.4.2020 saakka
* Sijainti: 00530 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Suomen Diakoniaopiston puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Suomen Diakoniaopisto{target="_blank"} :n kampukset järjestävät koulutusta Helsingissä Kalliossa ja Roihupellossa, Lahdessa ja Oulussa. He kouluttavat osaajia terveys- ja hyvinvointialoille ja palvelualoille. Hanke- ja kehittämisyhteistöitä toteutetaan yhdessä työelämän ja muiden oppilaitosten kanssa. SDOssa opiskelee vuosittain noin 2500 opiskelijaa ja henkilöstöä heillä on noin 220.