(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen koulutuskoordinaattori, Siemens Healthcare
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019
Siemens Healthcare etsii Akatemiaansa uutta osa-aikaista koulutuskoordinaattoria. Tässä on loistava mahdollisuus esimerkiksi opintojensa alku- tai keskivaiheella olevalle opiskelijalle tehdä osa-aikaisesti ja joustavasti työtä opintojen ohella. Kokemusta vastaavasta työstä ei tarvitse olla, vaan etsimme henkilöä, jolta löytyy järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä oma-aloitteista työotetta. Lue alta lisää ja hae mahdollisimman pian!
KUVAUS
Tässä tehtävässä huolehdit Siemens Healthcaren koulutusten koordinoinnista. Vastuullasi on sekä kuvantamislaitteiden käyttökoulutusten että avointen luokkahuonekoulutusten järjestäminen ja koordinointi. Vastuullasi on koulutusten aikataulutus, kouluttajan järjestäminen (välillä myös ulkomailta), kaikki käytännön toimenpiteet kutsujen teosta tila- ja hotellivarauksiin sekä loppulaskutukseen. Työsi osuu vahvasti asiakasrajapintaan, mutta suoritetaan Siemensin Espoon pääkonttorilta käsin ja työajat voidaan järjestellä joustavasti esimerkiksi opintojen lomaan (kuitenkin toimistotyöaikoihin). Olet itse tarpeen tullen myös paikalla koulutuksissa, joten joitain lyhyempiä työmatkoja saattaa tulla. Kokemusta vastaavasta työstä ei vielä välttämättä tarvitse olla.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
* Mahdollisuuden saada monipuolista työkokemusta isossa yhtiössä


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Siemens Healthcaren koulutusten koordinointi asiakkaiden kanssa
* Koulutusten järjestäminen: kouluttajan ja tilavarausten hoitaminen, markkinointitoimenpiteet, sekä tarvittaessa läsnäolo koulutuksissa
* Koulutusten jälkitoimenpiteet: esimerkiksi laskutus

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:


* Tehtävään sopiva koulutustausta, esimerkiksi alku- tai keskivaiheen opinnot
* Työelämän pelisäännöt tutut
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito
* Sujuvat IT-taidot (esim. Office)
* Oma-aloitteinen ja itsenäinen työote
* Rohkeutta tarttua uusiinkin tehtäviin sekä toimia asiakasrajapinnassa
* Järjestelmällisyyttä sekä tarkkuutta


Eduksi katsotaan osaaminen InDesignista (tai vastaavasta) sekä SAP:in käyttökokemus tai tuntemusta terveydenhuoltoalalta.

Muuta tietoa


* Aloitus: Elokuussa 2019
* Kesto: 12kk, jatko todennäköinen
* Työmäärä: Osa-aikainen, keskimäärin 3 päivää/vko
* Sijainti: Tarvonsalmenkatu, Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Siemens Osakeyhtiö puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Lue lisää: Siemens Healthcare Oy