(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen koulusiivooja Vantaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

L&T tekee töitä paremman huomisen puolesta! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme tänä vuonna nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Meitä L&T:läisiä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen.Tule meidän remmiin mukaan!  

 

Oletko sinä meidän siivouksen ammattilainen, jolla pysyy hyppysissä niin siivousvälineet, kuin älypuhelinkin? ENTÄS, miltä kuulostaisi merkityksellinen työ vilkkaassa kouluympäristössä? Jatkahan lukemista, sillä etsimme nyt ahkeraakin ahkerampaa

 

KOULUSIIVOOJAA KARTANONKOSKELLE, VANTAALLE

 

vakituiseen ja osa-aikaiseen työsuhteeseen. Töiden aloitus on kukonlaulunaikaan maanantaista-perjantaihin klo. 6.00-11.00.  Työtunnit ovat siis 25/vko. Lasten kanssa työskennellessä, valittujen henkilöiden tulee luonnollisesti toimittaa meille rikosrekisteriote. Kesät saat viettää pääasiassa lomaillen, mutta peruspesutehtäviä ja sijoitus muihin kohteisiin on myös mahdollista. Palkkaus tehtävässä on KIPA TES PL 3 (11,43 €/h) mukainen. Työn aloitus on 3.8.2020, joten ehdit viel hyvin loikoilla aurinkotuolissa! :)

 

Me emme odota sinulta 50-vuoden kokemusta, kymmentä tutkintoa ja mitaleita, jotta pärjäät tehtävässä tulisi sinulla 

 

1. Rautaisella ammattilaisella olla vähintään parin vuoden takaa työkokemusta puhtaus-alalta tai vastaava koulutus. Tämä on siitä syystä, että olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaallemme laadukasta ja ammattimaista jälkeä.

2. Pärjätäksesi kommunikointi- ja asiakaspalvelutilanteissa sinulla tulisi olla vähintään hyvä suomen kieli - muista kielistä on toki etua. (This position requires average level Finnish language skills)

3. L&T: llä siivoojan työhön kuuluu paljon muutakin, kuin pölyjen pyyhintä. Toimit nimittäin L&T: n kiertotalouden lähettiläänä, joka pitää huolta lattioista, katoista ja ihmisistä niiden välillä. Tärkeimpiä työvälineitäsi on positiivinen ja reipas asenne siivoustyötä kohtaan, sillä työsi tulos on merkityksellinen. Kouluympäristössä sinulla tulisi olla tietenkin asiallinen ja positiivinen ulosanti, sillä haluathan näyttää hyvää esimerkkiä koululaisille. 

4. Lisäksi arvostamme itseohjautuvaa ja motivoitunutta asennetta! 

 

Myytyäsi aikaasi meille, tarjoamme palkan lisäksi sinulle

 

* Uudessa L&T: n roolissa olevan Palvelumestarin, joka toimii esimiehenäsi ja tsemppaa sinut parhaimpiin tuloksiin viikottain! 

* Henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu sairauskassa

* Henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit

* Meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi esimerkiksi koulutusmahdollisuudet 

* Pääset osaksi kiertotaloutta ja ilahduttamaan muita - merkityksellisellä työlläsi! <3

 

VOISITKO SINÄ OLLA MEIDÄN UUSI TIIMILÄINEN?

Hienoa! Naputtele hakemusta tulemaan hakulomakkeella, sillä täytämme paikat heti sopivien tyyppien löydyttyä! Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi suoraan esimiehelle terhi.tiitinen@lassila-tikanoja.fi Huomaathan, että varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis jätä hakemustasi sähköpostitse.

-

If you have any specific questions about the job or the recruitment process, feel free to contact us via email rekry@lassila-tikanoja.fi. Please mark your email with the job-ID. It is a five digit number that you can find at the top of the page next to the headline. Please note that we don’t take applications sent via email into consideration.