Osa-aikainen koulusiivooja Sodankylään
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Sodankylään

KOULUSIIVOOJAA   

Mitä tarjoamme sinulle?  
Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen 20h/viikko. Työvuorot arkisin kello 6-10.  Odottelemme jo uutta työkaveriamme ja toivomme, että voisit aloittaa tiimissämme mahdollisimman pian. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.     

Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä odotamme sinulta?  
Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa tilojen viihtyvyyden huolehtimalla kohteen ylläpito- ja perussiivouksesta. Työ on vahvasti myös asiakaspalvelua, sillä tilojen eri ikäiset käyttäjät ovat paikalla työpäiviesi ajan. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja –laitteet, joten aikaa ja hermoja ei kulu väärillä työvälineillä työskentelyyn.   

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivousalalta tai alan koulutus, esimerkiksi laitoshuoltajan tutkinto, mutta voit vakuuttaa meidät myös reippaalla asenteellasi.  Kokemuksesi kautta tiedät kuinka huoltaa ja käsitellä erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja kanssasi on kiva tehdä töitä.  Tehtävään valitun henkilön on esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.  ​

Kiinnostuitko?     
Kuulostaako tämä sinulle sopivalta paikalta? Hienoa! Haluamme kuulla sinusta lisää. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jos innostuit tehtävästä, hae paikkaa jo tänään täyttämällä hakulomake. Viimeinen hakupäivä on kuitenkin 28.10.
 
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kello 8-16  mielellään palveluesimies Mari Erkkilä  p.050 466 5596.

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja  -kampanjassa.

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin  ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot