(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen koulusiivooja Helsinkiin
Coor

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019
Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle sekä jo hieman  aikaisempaa siivouskokemusta? Meillä on sinulle sopiva tehtävä avoinna, sillä haemme Helsinkiin   OSA- AIKAISTA KOULUSIIVOOJAA   Mitä tarjoamme sinulle?
Tämä työ on vakituinen ja osa-aikainen (20h/viikko) tehtävä hyvien kulkuyhteyksien varrella Puistolassa. Työpäiväsi ovat arkisin kello 14-18.  Siivoojana olet tärkeässä roolissa varmistamassa huolehtimassa asiakkaiden työ- ja koulupäivän sujumisesta siivoamalla koulun kaikkia tiloja.   Meille on tärkeää, että voimme tarjota kaikille miellyttävän ja turvallisen työympäristön, reilut työehdot, työssä tarvittavan tuen sekä mahdollisuuksia kehittää itseään. Haluamme, että henkilöstömme viihtyy työssään. Kehitämme jatkuvasti omia toimintatapojamme, jotta jokaisella työntekijällä olisi hyvä olla töissä. Todisteena työstämme työturvallisuuden eteen olemme juuri saaneet ensimmäisenä pohjoismaisena suuryrityksenä ISO 45001 –standardin mukaisen sertifikaatin. Standardi keskittyy työterveyden ja työturvallisuuden johtamiseen.   Mitä odotamme sinulta?
Sinulla on aikaisempaa työkokemusta siivouksen parista ja mahdollisesti myös alan koulutus. Kokemuksesi kautta osaat huoltaa ja siivota erilaisia tiloja ja materiaaleja. Sinulla on iloinen asiakaspalveluasenne ja tulet hyvin toimeen tilojen kaiken ikäisten käyttäjien kanssa. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla nuhteeton tausta.   Kiinnostuitko?
Kuulostiko tämä sinulle sopivalta työpaikalta? Hienoa! Odottelemme jo innolla kuulevamme sinusta, mutta viimeinen hakupäivä tehtävään on 18.11. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Anne Syri anne.syri@coor.com.
Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Suomi).