Osa-aikainen koulusiivooja Haukiputaalle
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Haukiputaalle

KOULUSIIVOOJAA

Mitä Coor tarjoaa sinulle? 

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen  20h/viikko ja työvuorot ovat arkisin kello 6-10. Toivomme, että voit aloittaa työssä mahdollisimman pian. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Siivoojana huolehdit koulukohteen tilojen siisteydestä, puhtaudesta ja viihtyisyydestä. Tehtäviin kuuluu ylläpitosiivouksen tehtäviä kuten imurointia, lattioiden puhdistusta, pölyjen pyyhkimistä ja WC-tilojen pudistusta. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet.  

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä tai alan koulutusta sekä hyvä suomen kielen taito. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua.  

Miten ja milloin voit hakea tehtävään?

Kuulostiko tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävään 24.9. mennessä hakulomakkeella. Luemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse palvelupäällikkö Katja Valjus-Säily katja.valjus-saily@coor.com.


Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).


Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot