Osa-aikainen koulusiivooja aikaisiin aamuvuoroihin Joensuuhun
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Haetko siivoustöitä Joensuusta? Jatkapa siinä tapauksessa lukemista sillä, etsimme nyt tiimiimme 

KOULUSIIVOOJAA
  
Kerrotaan heti alkuun, että työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen, missä työtunteja on viikossa 10. Työvuorot ovat pääsääntöisesti aikaisin arkiaamuisin joko kello 5-7 .  Jos olet valmis tekemään keikkaa myös muissa kohteissa pystymme tarjoamaan sinulle enemmän tuurausvuoroja. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä aikaisissa aamuvuoroissa, sillä kohteisiin ei kulje julkista liikennettä.

Mitä työpäiviisi kuuluu ja mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Siivoojana huolehdit käyttäjien viihtyvyydestä huolehtimalla laboratorio- toimisto- ja luokkatilojen siisteydestä ja puhtaudesta. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. 

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta siivouksesta, jonka kautta tiedät kuinka huoltaa ja siivota erilaisia pintoja ja tiloja. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla hyvä suomen kielen taito. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa ja hyvää asiakaspalveluasennetta. Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Pääset osaksi isompaa asiakkaan tilojen siisteydestä ja puhtaudesta huolta pitävää coorilaisten tiimiä. 

Kiinnostuitko?

Kuulostiko tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävään 17.10.2021 mennessä hakulomakkeella.

Palveluesimies Tuija Puustinen  kertoo sinulle mielellään lisää työtehtävästä arkisin kello 11-14. Tuijan tavoitat numerosta 050 533 2347.

Käy tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme somessa! Löydät meidät Instagramista (coor_suomi) ja Facebookista (Coor Finland). 

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.
 

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot