(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen kouluisäntä Helsingin kohteisiimme
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019
Palmia on nopeasti kasvava ja kehittyvä kiinteistö-, ruoka-, siivous- ja turvallisuuspalveluja tarjoava suomalaisomisteinen yritys. Teemme työtä, jonka jälki näkyy ja tuntuu. Me palmialaiset työskentelemme aina asiakasta kuunnellen. Olemme palvelevia asiantuntijoita ja kumppaneita. Teemme merkittävää, näkyvää ja motivoivaa työtä, osana elävää kaupunkia ja yhteiskuntaa. Monimuotoisessa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä n. 2 200 työntekijää. Tule Palmiaan jättämään oma kädenjälkesi!

Etsimme nyt osa-aikaista kouluisäntää Palmian koulukohteisiin ympäri Helsinkiä.

Kouluisäntänä toimit koulun vahtimestarina ja vastaat kiinteistönhuollosta. Huolehdit monipuolisista asiakaspalvelu- ja opastustehtävistä, tuotteiden ja tarvikkeiden vastaanotosta sekä postinjaosta. Tarvittaessa sijaistat myös lähialueen muissa kouluissa ja hoidat läheisen kohteen kiinteistönhuoltoa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla kokemusta asiakaspalvelusta ja kiinteistöhoidosta. Lisäksi sinulla on hyvä suomen kielen taito ja hyvät tietotekniset valmiudet sekä työtehtävien vaatimaa fyysistä suoriutumiskykyä.

Henkilönä olet joustava, oma-aloitteinen ja asiakaspalvelutaitoinen. Työskentelyotteesi on ripeä, osaat priorisoida ja ratkaista arkipäiväisiä ongelmia.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn suomalaisen palveluntuottajan palveluksessa. Palmia on voimakkaassa kasvussa ja kehityksessä oleva yritys. Sinua odottaa innostunut ja ammattitaitoinen tiimi. Työsuhde-etuina tarjoamme työmatka-, liikunta- ja kulttuurietuja sekä Avainta-työehtosopimuksen mukaiset hyvät lisät ja runsaat lomapäivät. Lisäksi tarjoamme erilaisia kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan paikkaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.8. Aloitamme haastattelut jo hakua aikana ja täytämme tehtäviä heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Ennen työhön ryhtymistä sinun tulee esittää hyväksytty työhöntulotarkastuslausunto sekä rikostaustaote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä).

Lisätietoja tehtäväistä voi tiedustella Janne Liespalolta puh. 040 3345903, klo 12 – 14 aikana 8.7 – 12.7 ja Marko Nordlundilta 29.7 – 9.8 klo 12 – 14 puh. 040 6761632