(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen kotisiivooja, 2 hlöä, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme asiakasyrityksellemme osa-aikaista kotisiivoojaa Tampereelle

Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan ja työaika voi vaihdella arkisin klo 7-17 välillä. Työ on kotien ylläpitosiivousta kuten pölyjen pyyhintää, imurointia, mattojen tamppausta. Työntekijältä toivotaan hyvää asennetta työtä kohtaan, huolellista ja tarkkaa työn jälkeä sekä reipasta työotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Eduksi katsotaan myös aiempi siivouskokemus.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia, sillä kohteet saattavat vaihdella päivän aikana Tampereen alueella. Työtä tehdään yhdessä parin kanssa.Tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen palkkaus. Kyseessä on pitkäaikainen työsuhde joka alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.


Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme nordic.fi ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.