(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen kokoonpanija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Haemme nyt kansainvälisesti tunnetulle asiakasyrityksellemme osa-aikaista kokoonpanijaa instrumenttien kokoonpanoon.

Työskentelet ympäristöä mittaavien laitteiden ja antureiden parissa osa-aikaisessa työsuhteessa, tunteja on tarjolla 16–40 h / viikko. Töitä voit tehdä aamu- tai iltavuorossa joustavasti. Pääasiallisina tehtävinäsi ovat erilaiset kokoonpano-, kalibrointi- ja pakkaustehtävät.

Asiakasyrityksemme modernit tuotantotilat sijaitsevat Länsi-Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työnkuva soveltuu erinomaisesti esimerkiksi elektroniikka-asentajan perustutkinnon suorittaneelle henkilölle, elektroniikasta kiinnostuneelle tai teknistä alaa opiskelevalle. Koulutusta ei kuitenkaan vaadita, hyvän asenteen omaavan henkilön on mahdollista oppia tehtävät perehdytyksen aikana. Työsuhde on määräaikainen alustavasti toukokuun loppuun, mutta hyvin työstään suoriutuvalla on erinomainen mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Toivomme henkilöitä intoa ja halua oppia uutta, sekä kärsivällisyyttä tarkkuutta vaativaan tuotantotyöhön. Tarjoamme työn mielenkiintoisten tuotteiden parissa, kansainvälisessä yrityksessä, joka on oman alansa erityisosaaja, sekä teknologiateollisuuden TES:n mukaisen palkkauksen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita rohkeasti hakemus, teemme valintoja jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Anneli Mäki, anneli.maki@barona.fi, puh 044 491 4213