(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen kokki Lahteen
Lahden vanhusten asuntosäätiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020
Lahden vanhusten asuntosäätiö
Ravintola- ja ateriapalvelumme tekee maistuvaa ruokaa, leipää ja leivonnaista Ravintola Wanhassa Herrassa Laaksokadulla, Lounasravintola Puntarissa Sammonkadulla, Lounaskahvila Onnissa Harjulankadulla sekä Lounaskahvila Lepolassa Lepolankadulla.

Meille voit tulla syömään lounaan tai tilata kokoustilan kahveineen. Hyväksymme lounassetelit maksuvälineenä. Lisäksi saat järjestettyä erilaisia tilaisuuksia vaivattomasti joko varaamalla meiltä tilan ja tarjoilun tai vain teettämällä kakun! Ateriapalvelumme tuo tarvittaessa päivittäin ruuan kotiin.

Toimintamme lähtökohtina ovat arjen toimintakykyä tukeva ja auttava asenteemme asiakaspalvelutyössä sekä maukas ja ikääntyneen ravitsemussuositukset täyttävä ruoka, joka on muutakin kuin syömistä – hyvää mieltä!

Lisätietoja: http://www.lvas.fi/yleista-saatiosta
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme kokkia Lahden alueelle eri toimipisteisiin. Työtehtäviin kuuluu erilaisia ruoanvalmistustehtäviä lounas-, tilaus-, ja kokousruokailuihin. Työsuhde on vakituinen osa-aikainen, ja tunteja kolmen viikon jaksolla tarjotaan noin 90. Kokin tehtävien lisäksi työntekijältä odotetaan kassataitoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Työsuhde solmitaan suoraan Lahden vanhusten asuntosäätiön kanssa.
Odotamme sinulta
Työntekijältä odotamme:
- aiempaa kokemusta/ koulutusta alalta
- kassataitoa
- hygieniapassia
- sujuvaa suomen kielen taitoa

Eduksi katsomme myös asiakaspalvelualttiuden ja valmiuden työskennellä tarvittaessa myös yksin.
Muut tiedot
Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi tai soita 03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi.
Kerro hakemuksessa millaisista kokin töistä sinulla on aikaisempaa kokemusta.

Liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Essi Salomaa, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 10.04.2020 mennessä.