(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen Kirjanpitäjä
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2018

Haemme osa-aikaista KIRJANPITÄJÄÄ Haarajoelle vakituiseen työsuhteeseen!

Kirjanpitäjän tehtäviin kuuluu pääasiassa yrityksen kirjanpidon hoitaminen sekä tilinpäätöksen tekeminen yhdessä pääkirjanpitäjän kanssa. Tämän lisäksi tehtävään liittyy yleisiä toimistotehtäviä sekä avustavia palkanlaskennan tehtäviä. Tehtävässä käytetään pääasiassa taloushallinnon asteri-ohjelmaa sekä office-ohjelmia.

Odotamme sinulta kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä. Työtä tehdään paljon itsenäisesti, joten tehtävässä menestyminen edellyttää kokonaisvaltaista ymmärrystä ja osaamista pienen yrityksen kirjanpidosta.  Tehtävässä tarvitaan myös hyvää suomen- ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävänkuvan, jossa saat mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi laaja-alaisesti sekä syventää sitä entisestään. Työtä on tarjolla noin 3-4 päivää viikossa osa-aikaisesti, noin 5 tuntia päivässä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti, mutta viimeistään 19.8.2018 oheisen linkin kautta.  Haastattelemme jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.