(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen kirjanpitäjä - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020
Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä eli Avainlippu-merkkiä, Design from Finland -merkkiä sekä Yhteiskunnallinen yritys -merkkiä ja vaikuttaa ostopäätöksiin, jotta työpaikat säilyvät ja uusia syntyy. www.suomalainentyo.fi.
Etsimme yhteistyössä Suomalaisen Työn Liiton kanssa

osa-aikaista Kirjanpitäjää

huolehtimaan kokonaisvaltaisesti Suomalaisen Työn Liitto ry:n ja Avainlippu Oy:n kirjapidosta ja tilinpäätöksistä. Tehtävä on vakituinen ja työsuhde solmitaan suoraan Suomalaisen Työn Liiton kanssa. Työtä on n. 15-25 h/vko. Voit joustavasti suunnitella työaikasi joko niin, että teet 2-3 pv kokonaista työpäivää viikossa tai 3-5 h viitenä päivässä viikossa. Tehtävä alkaa syyskuun loppupuolella.

Tehtävänkuvasi sisältää 

kokonaisvaltaisesti liiton taloushallinnon hoitamisen hallintopäällikön ja toimitusjohtajan rinnalla. Vastuullesi kuuluu niin myynti- ja ostoreskontrat, kirjanpito, palkanmaksu, tilinpäätökset, viranomaisilmoitukset ja verotusasiat kuin myös budjetointi ja sen seuranta sekä raportointi. Toimit Visma Nova ja Kellokortti.fi -järjestelmien pääkäyttäjänä sekä Kela-asioiden yhteyshenkilönä. Lisäksi osallistut toimintasuunnitelman ja toimintakertomuksen laadintaan yhteistyössä toimitusjohtajan ja hallintopäällikön kanssa.

Toivomme Sinulta 

vankkaa kokemusta kokonaisvaltaisesta taloushallinnon tehtävästä ja osaamista tilinpäätöksen laatimisessa. Työotteeltasi olet itsenäinen, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen. Arvostamme aitoa halua rakentaa toimivaa yhteistyötä työyhteisön sisällä ja valmiutta sitoutua osa-aikaiseen työtehtävään.

Tarjoamme sinulle

Tässä monipuolisessa taloushallinnon tehtävässä olet tärkeä osa pientä mutta sitäkin asiantuntevampaa tiimiä. Palkkauksemme on kilpailukykyinen ja pakettiin kuuluu laajan työterveyshuollon lisäksi virike- ja lounasedut.

Kiinnostuitko?

Siinä tapauksessa rekisteröidy hakijaksi ja liitä mukaan hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi to 6.8. mennessä. Hakuprosessista vastaa Eilakaislalla seniorkonsutti Minna Kauhanen. Minnan tavoitat parhaiten ti 4.8. klo 14-16 mahdollisia lisäkysymyksiä varten numerosta 030 6090 204 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Katso tästä lisätietoa Suomalaisen Työn Liitosta.